Cancan

Cum s-a îmbrăcat fiica Simonei Pătruleasa în prima zi de școală. Colegii și profesorii au făcut ochii cât cepele

Publicat: 15 sept. 2020
Simona Patruleasa la un interviu
Fiica Simonei Patruleasa şi-a uimit ieri colegii şi profesorii la modul cum s-a îmbrăcat în prima zi de şcoală

Multe din vedetele de la noi din ţară au trecut ieri prin emoţii mari. Fiica Simonei Pătruleasa şi-a uimit ieri colegii şi profesorii la modul cum s-a îmbrăcat în prima zi de școală. Prezentatoarea şi-a echipat fiica cu o uniformă ieşită din comun şi s-a prezentat alături de aceasta la începutul anului şcolar.

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, s-a prezentat în prima zi de școală ca o adevărată domnișoară. Micuța a trecut în clasa a 3-a și cu siguranță și-a făcut colegele geloase cu ținuta pe care a purtat-o.

Fiica Simonei Pătruleasa, ţinuta de invidiat, în prima zi de şcoală

Simona Pătruleasa a avut grijă ca outfit-ul fiicei sale să se potrivească celui de uniformă, așa că a îmbrăcat-o pe Ingrid într-o fustiță de culoare bleumarin, o cămașă albă, dresuri, încălțări și bentiță neagră, iar micuța a fost toată asortată și extrem de mândră de imaginea ei. Ştirista a postat în mediul online, pe contul său de Instagram, o fotografie cu ea și fiica ei, de ieri, din prima zi de școală a lui Ingrid.

„Clasa a-3-a❤️
Baftă tuturor şcolarilor!
#primazidescoala” a scris Simona Pătruleasa, în dreptul imaginii cu fiica sa.

Cum arăta Mircea Badea în prima zi de şcoală

Sute de mii de elevi au început ieri şcoala. Prima zi de şcoală a fost şi pentru Mircea Badea o zi emoţionantă. Celebrul prezentator de la Antena3 a prins perioada pionierilor ce dedicau ode lui Nicolae Ceauşescu. Încă din primele clase Badea a fost un elev dedicat ce a ştiut mereu ce vrea de la viaţă.

Mircea Badea a fost un elev cuminte care îi convingea pe toţi de idealurile pe care le urmărea sistemul de învăţământ la acea vreme.

Moderatorul era nelipsit de la sarbari fiind unul din cei mai apreciaţi elev. Când era nevoie să susţină un discurs în public, Badea era la fel de priceput că în zilele noastre.

Iată cum sună unul din discursurile ţinute de acesta:

„În calitate de pionier, comandant de unitate, vreau să subliniez câteva din rezultatele noastre foarte bune acum, când până la sfârşitul anului şcolar mai sunt câteva zile, când mediile şi notele din cataloage vor arăta măsură străduinţelor noastre, a permanentei întreceri cu sine şi cu colegii, aşa cum ne-am angajat şi la a 5-a conferinţa naţională a Organizaţiei Pionierilor”, spunea Badea în anul 1985 cu mândrie.

La fel ca majoritatea elevilor, în prima zi de şcoală, elevul Badea a purtat aceeaşi uniformă pe care au prins-o cei care au învăţat pe vremea lui Ceauşescu.

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de şcoală

Prima doamnă a României a fost ieri prezentă la deschiderea anului şcolar la liceul din Sibiu unde aceasta este profesoară. Cum era de aşteptat, toate privirile au fost aţintite asupra sa. Soţia preşedintelui a purtat o rochie relativ scurtă, creată de un designer roman.

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este profesoara de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Prima Doamnă a purtat în prima zi de şcoală o rochie imprimată cu flori multicolore. Rochie care, ce-i drept, îi venea destul de scurtă soţiei preşedintelui, fluturându-se în bătaia vântului.

Adauga un comentariu