Actualitate

Cum s-a imbracat Roxana Mihalache pentru casatoria cu Radu Mazare

Publicat: 10 iul. 2019

Miercuri, ziua in care a devenit sotia lui Radu Mazare, Roxana Mihalache a ales o tinuta extrem de simpla. Radu Mazare si iubita lui, Roxana Mihalache, s-au casatorit la Penitenciarul Rahova, unde fostul primar al Constantei isi ispaseste de aproape doua luni pedeapsa de 9 ani de inchisoare.

Pentru casatoria cu Radu Mazare, Roxana nu a ales o tinuta speciala. Ea a purtat o rochie de culoare crem, cu bretele foarte subtiri si de lungime medie. Talia a fost marcata cu o curea. Tinuta a fost accesorizata cu o pereche de pantofi de culoare rosie. Si coafura Roxanei Mihalache a fost una simpla, ea alegand sa isi impleteasca parul si sa-l stranga intr-un coc lejer.

De altfel, fratele lui Radu Mazare, Mihai, a explicat ca mireasa nu si-a luat o rochie speciala pentru eveniment. "Nasi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o sa fi vorbit ca isi ia rochie si cu totii ne vom costuma foarte simplu si adaptat situatiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul", a declarat Mihai Mazare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit