Actualitate

Cum s-a împărțit averea Ilenei Ciuculete și cu ce s-au ales cei doi fii ai regretatei artiste

Publicat: 15 iun. 2022
averea Ilenei Ciuculete
Moștenirea regretatei artiste Ileana Ciuculete a ajuns în posesia fiilor acesteia, în cele din urmă

În urmă cu cinci ani, după moartea artistei, averea Ilenei Ciuculete a fost aprig dezbătută între soțul acesteia, Cornel Galeș, și fiii dintr-o altă căsătorie. Însă, în urmă cu doi ani și jumătate, se stingea și văduvul Ilenei Ciuculete, în urma unui grav accident de mașină. Astfel, în cele din urmă, instanța i-a pus în drepturi pe Cristian și Mugurel Sfetcu, cei doi fii ai artistei populare.

În urmă cu cinci ani, vestea că Ileana Ciuculete s-a stins din viață a picat ca un trăsnet pentru iubitorii de folclor. După ce regretata artistă a trecut în neființă, au existat numeroase scandaluri care au avut drept bază averea acesteia, existând neînțelegeri între moștenitorii ei.

Recent, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la averea regretatei artiste. Astfel, băiatul cel mare al cântăreței de muzică populară a spus ce s-a întâmplat cu bunurile Ilenei Ciuculete.

Averea Ilenei Ciuculete a ajuns la fiii artistei

Întreaga avere pe care Ileana Ciuculete a strâns-o de-a lungul anilor în care a muncit și a activat în domeniul muzical a fost lăsată moștenire fiilor ei, Cristian și Mugurel Sfetcu. Cei doi băieți ai regretatei artiste s-a judecat timp de doi ani cu fostul soț al acesteia, Cornel Galeș, pentru a li se face dreptate, iar în cele din urmă instanța le-a dat câștig de cauză.

Abia după ce soțul Ilenei Ciuculete s-a stins din viață, un executor judecătoresc a vândut apartamentul și cei doi fii ai artistei și-au primit banii pe care îi meritau. Așadar, conform spuselor băiatului cel mare al artistei, Mugurel Sfetcu, apartamentul regretatei lui mame se ridica la suma de 150.000 de euro, din care 60.000 de euro reprezentau amenajările de lux ale imobilului. Dar, cu toate acestea, instanța l-a scos la vânzare la un preț mult mai mic.

Mai precis, din cauza faptului că la prima licitație nu au existat doritori, prețul apartamentului a scăzut cu 25%, iar în cele din urmă, imobilul, cu trei camere, situat la primul etaj al unui bloc, care depășește 60 de metri pătrați, a fost vândut cu suma de 68.000 de euro. De asemenea, drepturile de autor au ajuns la cei doi fii ai regretatei Ileana Ciuculete.

„Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68.000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi”, a declarat fiul cel mare al Ilenei Ciuculete.

Cum a murit Cornel Galeș

La sfârșitul anului 2019, Cornel Galeș, fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, a murit într-un accident de mașină care a avut loc în Spania. La acea vreme, Viviana, iubita bărbatului, a confirmat decesul. Inițial, moartea lui Cornel Galeș a fost anunțată de Doina Belu, nașa de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania. Ulterior, Viviana, femeia cu care locuia acesta în Spania după decesul Ilenei Ciuculete, a confirmat informația.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana.

Potrivit declarațiilor Doinei Belu, Galeș era în mașină cu încă două persoane, iar el era la volan. Din câte se pare, bărbatul nu avea centură, iar cineva a intrat în mașina lor și el a murit. Reamintim că după moartea artistei, Cornel Galeș s-a judecat cu fiii acesteia pe averea Ilenei Ciuculete. Iar în cele din urmă, Cristian și Mugurel Sfetcu au avut câștig de cauză.
Adauga un comentariu