Actualitate

Cum s-a lasat de fumat Draga Olteanu Matei! „Fumam pana la 4 pachete pe zi”

Publicat: 01 feb. 2016

Legea care interzice fumatul in locurile publice i-a pus pe jar pe fumatori. O parte dintre ei se gandesc chiar sa incerce sa renunte la acest viciu. Pentru acestia, Draga Olteanu Matei ar putea sa fie un exemplu.

Draga Olteanu Matei are 82 de ani si apare tot mai rar in public. Marea actrita a povestit in urma cu cativa ani ca a avut o mare parte din viata ei un viciu: fumatul.

Draga Olteanu Matei a marturisit ca s-a apucat de fumat pe la 13 ani si, la un moment dat ajunsese sa fumeze uneori pana la patru pachete pe zi. In cele din urma, s-a lasat, constienta ca-i face foarte rau, dar pentru asta s-a rugat mult.

”O colega a venit cu o iconita mica, din argint, cu Sfanta Parascheva. Am pus iconita pe frunte si m-am uitat catre biserica si am zis: Doamne, ajuta-ma sa ma las de tutun. A trecut vreme… Intr- o zi, stand acasa… imi venea sa fumez. M-am dus in dormitor – acolo nu fumam niciodata – sfidand tigarile. Apoi, dupa 3 zile mi-am dat seama ca pofta de tigara dureaza 5 minute, dupa care iti trece. Te gandesti la altceva… Si am reusit sa ma las. In ziua de azi nu mai fumez”, a spus actrita intr-un interviu intr-o emisiune TV.loading...

Adauga un comentariu