Funny

Cum s-a razbunat un sofer din Berceni pe vecinul care i-a ocupat locul de parcare. I-a lasat un prezervativ si un biletel cu un mesaj fabulos: „Draga prostule, te …”. Continuarea i-a amuzat copios pe ceilalti vecini

Publicat: 16 mai 2019
9

Un sofer din Berceni a gasit o modalitate inedita de a se razbuna pe un vecin care i-a ocupat locul de parcare, iar fotografia si mesajul postate au facut deliciul vizitatorilor paginii de Facebook respective.

Locurile de parcare sunt, in continuare, o problema spinoasa in Bucuresti, iar atunci cand revii de la serviciu si nu ai unde sa iti parchezi masina simti cum iti creste pulsul si devii nervos. Asa s-a intamplat in cazul unui bucurestean din Berceni. Acesta a avut surpriza de a descoperi in parcare un BMW parcat lateral, astfel ca ocupa doua locuri. Bucuresteanul ramas fara loc de parcare s-a dovedit a fi hatru, asa ca a postat pe pagina ”Esti din Berceni daca…” o fotografie cu BMW-ul respectiv si un mesaj… spumos.

”Draga Prostule, te rog sa nu te reproduci”, a fost mesajul lasat pentru cel care ocupase doua locuri de parcare, iar sub stergator, alaturi de mesaj, a fost plasat si un… prezervativ.

”Are BMW cocalaru, cine mai este ca el”, ”Emevist, ce sa-i ceri ?”, ”O sa o faca doar de suparare”, au fost cateva dintre comentariile lasate de vizitatorii paginii de Facebook.

Adauga un comentariu