Celebritati

Cum s-a sinucis actorul american ISAAC KAPPY: ”Credeam ca sunt un tip bun”

Publicat: 16 mai 2019
6

Actorul american isaak Kappy s-a sinucis aruncandu-se de pe un pod, dupa care a fost calcat de un camion. Acesta fiind in apropierea unei autostrazi din Flagstaff, statul american Arizona.

Cunoscutul actor, care avea 42 de ani, a fost cunoscut din productii precum „Thor” si „Terminator: Salvation”.  Isaak Kappy a mai jucat in serialul de succes „Breaking Bad”. Kappy era si membru al trupei Monster Paws.

Vezi si: Exclusiv: CRBL are probleme cu politia din cauza unei amulete de 30.000 de euro

Inainte de deces, Kappy a publicat un mesaj pe contul sau de pe reteaua de socializare online Instagram, preluat de pe un cont neverificat, despre presedintele Donald Trump si pedofili.

„Fereste-te de omul care nu are nimic de pierdut, pentru ca nu are nimic de protejat”, a scris acesta in mesaj.

„De-a lungul saptamanii trecute (…) am ajuns la niste revelatii uimitoare despre caracterul meu”, a scris acesta. „Vedeti, credeam ca sunt un tip bun. Nu am fost un tip bun. De fapt, am fost un tip destul de rau toata viata”, a mai scris acesta.

Isaac Kappy a ajuns in anul 2018 pe primele pagini ale ziarelor din SUA dupa ce a fost acuzat ca, in timpul unei petreceri, a strans-o de gat pe Paris, fiica lui Michael Jackson. De asemenea, actorul american l-a acuzat public pe Seth Green de pedofilie. Isaac Kappy a fost cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in filmele Thor (2011), Fanboys: Razboiul fanilor (2009) si Terminator – Salvarea (2009). In afara de actorie, el s-a ocupat si cu scenariile de film. Kappy era nascut in 17 februiarie 1977, in orasul Albuquerque, New Mexico, USA.

Adauga un comentariu