Cancan

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Gălățanu. Fiica Andreei Esca vrea să devină mamă în viitorul apropiat

Publicat: 26 nov. 2021
Alexia Eram și Mario
Alexia Eram și Mario Fresh și-au surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultima postare de pe rețelele de socializare

Alexia Eram și iubitul ei Mario Gălățanu sunt împreună de ani buni. Cei doi s-au cunoscut la un concert al tânărului artist. În ciuda zvonurilor de despărțire, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Când i-a întâlnit pentru prima dată pe Andreea Esca și soțul său, Mario Fresh a fost foarte emoționat. Cu toate acestea, artistul se înțelege foarte bine cu viitori săi socri. Deoarece Mario Fresh o face fericită, Alexia Eram își imaginează deja cum va fi nunta.

Recent, în mediul online a apărut o poză în care Mario Fresh și artista Mira se sărutau. Într-un live pe Instagram, cei doi au ținut să clarifice că nu sunt împreună. Unii fani au fost supărați de vederea acestei postări. Mario Fresh și Mira au colaborat pentru o piesă ce se numește „deziubește-mă”.

Alexia Eram și Mario formează un cuplu frumos

În ciuda zvonurilor de despărțire, Alexia Eram și Mario Fresh sunt foarte fericiți împreună. În ultima vreme, cei doi nu au postat poze împreună pe rețelele sociale deoarece își doresc să păstreze discreția. Andreea Esca are o părere foarte bună despre iubitul fiicei sale. Într-o emisiune de televiziune, celebra prezentatoare l-a descris pe Mario Fresh ca fiind un tânăr ambițios și talentat. Când i-a cunoscut pentru prima dată pe părinții Alexiei, Mario Fresh era foarte emoționat. Cu toate acestea, el și viitorii săi socri au o relație foarte bună.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex”, își amintește Mario Fresh despre acele vremuri.

Recent, în mediul online a apărut o poză în care Mario Fresh și artista Mira se sărutau. Într-un live pe Instagram, cei doi au ținut să clarifice că nu sunt împreună. Unii fani au fost supărați de vederea acestei postări. Mario Fresh și Mira au colaborat pentru o piesă ce se numește „deziubește-mă”. Alexia Eram a dezvăluit că este geloasă, dar încearcă să închidă ochii la anumte lucruri, cum ar fi sărutul dintre iubitul său și colega sa de breaslă.

Ce planuri de viitor au fiica Andreei Esca și Mario Fresh

Relația dintre Mario Fresh și Alexia este bazată pe iubire, încredere și comunicare. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani de zile. Ca în orice relație, cei doi au avut parte și de momente mai puțin plăcute. Cu toate acestea, nici distanța nu a putut sta în calea iubirii dintre el. Atunci când Alexia Eram a fost plecată la facultate în străinătate, cei doi și-au rămas loiali unul altuia. Dată fiind stabilitatea relației, este de la sine înțeles că tinerii își imaginează deja cum va fi nunta.

Alexia Eram își dorește să se mărite pe o plajă, în Bali. Și Mario Fresh își dorește ca nunta să aibă loc departe de țară, „undeva prin Bora Bora”. De asemenea, fiica Andreei Esca își dorește să se mărite după 27 de ani. Viitorul mire vrea ca momentul în care își va cere iubita în căsătorie să fie unul special.

„Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate”, a dezvăluit Alexia Eram. Cu toate acestea, nunta nu va avea loc prea curând.

„Nu vreau să mă căsătoresc momentan. De ce să fac asta?! (…)”, a declarat Mario Fresh, într-un interviu televizat. În altă ordine de idei, Alexia Eram și Mario Gălățanu sunt încă împreună, iar tânărul artist este foarte apreciat de Andreea Esca și soțul său.
Adauga un comentariu