Eveniment-Social

Cum s-au impartit candidaturile in PD-L Iasi

Publicat: 03 feb. 2012
1

@ Cativa membri ai PD-L Iasi si-au anuntat ieri candidaturile pentru primarie sau pentru un post de parlamentar @ Listele raman deschise, democrat-liberalii urmand a se intalni si maine in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) pentru a discuta despre alte candidaturi la alegerile locale si parlamentare

Filiala ieseana a PD-L a facut deja primii pasi pentru alegerile locale si cele parlamentare din acest an. O parte a democrat-liberalilor si-a depus deja candidatura pentru primarie, Consiliul Judetean, in timp ce altii si-au anuntat intentiile de a candida pentru un post de senator sau parlamentar. Chiar daca listele nu sunt definitive, unii membri ai PD-L s-au grabit sa se inscrie pentru desemnarea candidatilor in colegii. Astfel, pentru colegiul Tomesti s-au anuntat Constantin Neagu, directorul ANCOM Iasi, si Marian Uscatu, fostul sef al Autoritatii Rutiere Romane Iasi. Pe colegiul Targu Frumos va candida Maria Cabalau, colegiu pentru care va desemna un candidat si organizatia de tineret a PD-L.

Pentru colegiul Alexandru-Dacia si-a depus candidatura Ciprian Paraschiv, directorul Regionalei Nord-Est Directia de Sport. O parte a parlamentarilor si-a anuntat deja intentia de a candida tot pe aceleasi colegii in care au fost alesi. Mai mult, si liderul grupului de consilieri locali PD-L, Gabriel Surdu, si-a anuntat intentia de a se inscrie pentru functia de primar al municipiului Iasi. Surdu si-a depus chiar ieri candidatura, el urmand a fi evaluat in sondajele pe care liderii PD-L le vor face in perioada urmatoare. „Este o problema interna de partid. Acum se fac evaluarile candidaturilor la functiile de primar si presedinte de CJ. Eu mi-am depus in scris candidatura pentru primarie. Nu am cunostinta daca s-a mai inscris cineva pentru aceasta functie sau pentru alta”, a sustinut Gabriel Surdu.

Cei care sunt parlamentari isi vor pastra probabil colegiile. Astfel, Petru Movila va candida tot in zona Tibanesti, Marius Spinu va candida in Tatarasi, Nicusor Paduraru isi va pastra colegiul Nicolina, iar Cristina Dobre va candida din nou in zona CUG. Senatorul Dumitru Oprea, seful inetrimar al PDL Iasi, va candida pe colegiul senatorial CUG- Tatarasi, in timp ce Mihaela Popa ar candida pe colegiul Centru- Alexandru. 

Maine, democrat-liberalii se vor intalni in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) ca sa dezbata din nou problema candidaturilor pentru alegerile locale si parlamentare. Toti cei inscrisi in cursa pentru alegeri vor fi evaluati intern, in cadrul unui sondaj, dupa care ar putea fi desemnati candidatii la viitoarele alegeri.

Comentarii
 • Realizari ZERO pentru judet, Iasi si ieseni , in schimb acum mai vor o „tura” la ciolan ? Mare nesi… ! Si-au aratat deja incompetenta , ar trebui sa faca un pas in spate si sa lase locul unor oameni noi , de care iesenii nu s-au lamurit inca ! Astfel , poate mai au o sansa sa pacaleasca din nou pe alegatori , in caz contrar vor avea soarta taranistilor , disparuti fara urma dupa alegerile din anul doua mii ! N-a plans nimeni dupa ei… !

 • In colegiile in care vor candida „democrat-liberalii” nu au nicio sansa.Astfel pentru maximizarea sanselor de a castiga colegii Boc va infiinta prin ordonanta de urgenta,special pentru portocalii inca patru colegii in judetul iasi.Aceste colegii vor fi:penitenciarul de maxima siguranta iasi,DNA Serviciul Teritorial Iaşi,Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi,Tribunalul Iaşi.Toate aceste colegii vor fi castigate de candidatii portocalii ai PDL cu un procent de peste 6* la suta.

 • Stati linistiti, tot se gasesc p.alani sa-i voteze pe astia de la PDL;)! Asta cu candidatul Surdu la primarie, e praf in ochi;)! PDL-ul va merge sa-l sustina pe Ciuhodaru, traseistul de la UNPR…

 • in sfirsit…….PDL anunta un candidat credibil,Surdu este un bun manager,echilibrat,are cunostinte si experienta administrativa si cu stare materiala…..speram sa nu se razgindeasca…..

 • Având în vedere că sunt FRUMOASA lui TATA, am buzele MAAAARI şi FRUUUMOASE vă SOMEZ ŞI VĂ IMPUN ca FUNCŢIA de ŞEFA P.D.L. IAŞI să-mi fie atribuiTĂ din OFICIU !!!

  Mai multe nu vorbesc, sper că m-ați înțeles, DA !!???

  ….”există unele persoane care nu vor să vorbesc cu tine” ……

 • In sfarsit cineva competent, tanar si care a facut ceva. om de sport ciprian paraschiv. bravo! mai vrem candidaturi din astea. ne-am saturat de vechii si obositii…

 • Toti pedelistii vor avea soarta taranistilor , iar pdl-ul ca partid va avea soarta pntcd.
  Restul sunt sondaje si sperante desarte a unor politicieni portocalii in agonie care habar nu au cu ce se mananca politica , dar in schimb dau lectii la altii.
  Nu spun ca usl e o alianta politica mai buna , dar stiti cum e la loz in plic daca ai tras un bilet necastigator mai incarci din nou poate urmatorul loz va fi castigator…..
  Oricum toti politicienii post decembristi s-au dovedit a fi niste incompetenti in ciuda faptului ca multi dintre ei au multa carte …
  Pe vremea comunismului eram condusi de oameni mai putin culti dar aveau ceea ce politicienilor actuali le lipseste cu desavarsire si anume PATRIOTISM , DRAGOSTE DE TARA SI DE POPOR…..
  Iar acum avem Multe succesuri!!!

 • Dl. prof. Salceanu a contestat alegerile de la UTI. De el nu scrie nimeni ? Sunteti un ziar vindut PDL-ului. Incertitudinea ne macina… Tot Giurma va invinge… Traiasca Salceanu si Rotary ! Sa zdrobeasca mafia PDL-PSD-UNPR din Iasi. Sa iasa rector odata, ca nu mai putem!!

 • Administratorul acestui Forum practica cenzura comentariilor decente dar neconvenabile unor politicieni si favorizeaza anumiti indivizi , care probabil „cotizeaza” ! Astfel , am remarcat ca de cate ori apare un comentariu nefavorabil lui Ursanu , numit politic director la Posta , dispare in cel mai scurt timp ! In schimb , comentariile favorabile acestuia , scrise probabil de el insusi sau de nevasta lui , raman fara probleme !!! Halal obiectivitate si impartialitate !

 • Chiar credeti ca alde MOCANU_vesnic parlamentar,STANCIU_asemenea,VASGANIAN_La felsunt mai bravi si mai destoinici pentru judetulIASI.CHIAR VREAU SA CANDIDEZE TINERI, SA AIBA CURAJ SI UN PIC DE CINSTE SI BUNSIMT ,LUMEA II VA VOTA.Ne-am saturat de vesnicii candidati de mai sus. Poate locul lor prin DNA este in alta parte.Mi se pare ca si PONTA si ANTONESCU sunt vesnici parlamentari fara nici o realizare notabila.N-au inteles ca populatia ROMANIEI vrea o noua clasa politica -tanara si responsabila.

 • nu mai votati bosorogii, vesnicii, sa facem revolutie in politica si sa alegem pe cei tineri, iar daca gresesc sa plateasca,oricum cu ei cred ca am avea alta sansa decat cu fostii securisti

 • In colegiile in care vor candida „democrat-liberalii” nu au nicio sansa.Astfel pentru maximizarea sanselor de a castiga alegerile Boc va infiinta prin Ordonanta de Ugenta,special pentru portocalii inca patru colegii in judetul Iasi.Aceste colegii vor fi:Penitenciarul de maxima siguranta Iasi,DNA- Serviciul Teritorial Iaşi,Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi,Tribunalul Iaşi.Toate aceste colegii vor fi castigate de candidatii portocalii ai PDL -ului

Adauga un comentariu