Diverse

Cum sa ai sex-appeal

Publicat: 07 mai 2010

Cand vezi o persoana foarte sociabila si ciudat de seducatoare, poate ca nu arata bine, dar are ceva care te atrage si te face sa fii geloasa pe ea, vrei si tu sa fii la fel. Da, e vorba se sex-appeal si daca vrei sa stii ce ai de facut citeste mai departe.

Ai grija de look-ul tau. Este bine sa arati draguta, te face sa te simti bine in pielea ta. Incearca tot mai multe lucruri noi, cum ar fi o tunsoare noua sau o garderoba noua. Fa ceva nou look-ului tau, dar ceva care sa te prinda bine si sa te faca sa te simti frumoasa

Nu-ti fie teama sa te apropii de oameni. Sa fii timida nu te va ajuta deloc, ci te va rani. Daca doresti sa cunosti oameni noi este mult mai usor daca faci tu primul pas. Du-te la ei si incepe o conversatie, fii entuziasta si exprima-te liber.

Fii la moda. Este important sa stii ceea ce e la moda si ceea ce nu e. Aminteste-ti: moda inseamna a fi imbracata cu ceea ce te face sa te simti bine si confortabil. Astfel vei actiona mult mai natural.

Conecteaza-te cu oamenii. Uita-te la cei pe care nu ii cunoasti si ia contact cu ei zambind usor. Saluta-i. Acest lucru iti va oferi multa incredere si te va ajuta sa intalnesti si sa cunosti oameni noi.

Fii sigura pe calitatile tale. Fii increzatoare in tine insuti si nu numai in aspectul tau. Cand iti place de tine insuti si esti sigura pe calitatile tale, atunci vei fi capabila sa-i lasi si pe altii sa ti le vada. Spune-ti ca esti frumoasa si gandeste-te de ce ar trebui sa te placa ceilalti.

Intotdeauna sa ai un bun simt al umorului. Chiar daca nu te simti foarte bine, incearca sa te gandesti mereu la lucruri pozitive.

Fii peroana care simti in interiorul tau ca esti. Atractivitatea nu este doar despre calitatile fizice. Carisma, magnetismul si increderea sunt mult mai atarctive decat o persoana draguta, dar cu o atitudine urata.

Joaca-te cu ochii. Poti flirta doar uitandu-te la un tip, fa niste ochi mari ca reactie de raspuns atunci cand spune ceva pentru a avea impresia ca esti foarte interesata.loading...

Adauga un comentariu