Actualitate

Cum să albeşti lenjeria intimă. Câteva trucuri simple la îndemâna tuturor

Publicat: 02 sept. 2020
Cum să albeşti lenjeria intimă
Lenjeria intimă poate redeveni imaculată cu ajutorul unui truc foarte simplu

Cum să albeşti lenjeria intimă. Să porți lenjerie intimă albă nu e tocmai ușor. Și aceasta deoarece materialul se pătează foarte ușor. Mai mult, aceste articole vestimentare poartă mulți microbi, în principal din cauza prezenței materiei fecale. Totodată, transpirația favorizează și dezvoltarea a diferitelor tipuri de bacterii.

Se știe prea bine că algerea lenjeriei de corp este o chestiune extrem de personală. În timp ce unele persoane prefera diverse culori, altele prefera ca sutienul sau chiloţii să fie albe. Din nefericire, trocmai această ultimă alegere ajunge să ne pună anumite probleme. Asta pentru că vorbim de o alegere pretenţioasă, având în vedere cât de repede se pătează. Însă cu ajutorul unui truc simplu, toate aceste probleme vor dispărea. Astfel, lenjeria dumneavoastră intimă va redeveni imaculată dar totodată îşi va păstra şi ţesătura.

Cum să albeşti lenjeria intimă

În rândurile ce urmează vă arătăm care sunt paşii de urmat pentru spălarea lenjeriei intime. În primul rând trebuie să puneţi apă caldă într-un lighean din plastic. După asta adăugaţi 2 linguri de sare, o lingură de bicarbonat de sodiu şi o lingură de detergent. Se amestecă bine pentru omogenizare, după care se introduce lenjeria intimă și se înmoaie bine timp de 15 minute.

În cazul în care țesătura este gri, puteţi lăsa la înmuiat lenjeria intimă chiar 30 de minute. După acest timp trebuie doar să spălaţi articolele vestimentare ca de obicei, iar apoi le clătiţi şi uscaţi! Trebuie să țineți cont că această metodă se poate folosi şi în cazul cămăşilor albe sau a lenjeriilor de pat.

Cum scapi de petele dificile

Dar iată ce trebuie să faceți dacă vă confruntați cu pete dificile pe lenjerie. Acestea pot fi îndepărtate punând o lingură cu bicarbonat de sodiu direct pe zona pătată. Se taie apoi o lămâie pe jumătate şi se freacă cu partea tăiată locul pătat. Se lasă apoi să acţioneze timp de 15 minute, după care se spală hainele ca de obicei.

De asemenea, poţi să faci şi un amestec din bicarbonat de sodiu şi zeamă de lămâie. Cu această soluție va trebui să freci zonele pătate. Nu în ultimul rând, puteți avea perdele mai albe cu ajutorul unui truc simplu. Atunci când le puneţi în maşina de spălat, adăugați pe lângă detergent şi un pliculeț de praf de copt.

Mai mult, perdelele rămân albe dacă se adaugă în ultima apa de clătit bicarbonat de sodiu. Şi nu în ultimul rând, perdelele devin uşor apretate dacă în apa de clătit punem un pumn de sare. Sperăm că toate aceste sfaturi sunt folositoare și nu mai reprezintă o problemă cum să albeşti lenjeria intimă.

Adauga un comentariu