Actualitate

Cum sa arati hot in sort

Publicat: 22 iun. 2012

Antreneaza-te inteligent! Te asteapta o vara plina de soare si distractie, dar saraca in haine care sa-ti acopere… rotunjimile.

Executa trei seturi a cate 12 repetari din fiecare exercitiu, o zi da, una ba, si vei obtine coapse ferme si suple.

Ghemuire cu folos

Stai cu picioarele departate la nivelul umerilor; pune-ti miinile in spatele capului, cu degetele intercalate si coatele orientate spre exterior. Indoaie genunchii la 90 de grade si apleaca-te usor inainte din solduri. Imagineaza-ti ca te asezi comod intr-un scaun; mentine pozitia citeva secunde. Pastreaza caciiele lipite de podea si ai grija ca genunchii sa fie orientati spre virful picioarelor. Revino la pozitia de start si repeta.

Ridicare din culcat

Esti culcata pe partea stinga, cu picioarele intinse, in prelungirea trunchiului. Asaza-ti capul pe bratul sting; cu palma celuilalt brat te sprijini de podea. Indoaie genunchiul drept. Pastreaza piciorul sting tensionat si expira in timp ce-l ridici cit de sus poti.Ti-e greu sa fredonezi melodia preferata atunci cind faci exercitiile? E semn ca exagerezi cu antrenamentul.

Mentine incordarea pina numeri la trei. Inspira pe masura ce revii la pozitia initiala. Schimba pozitia picioarelor si repeta miscarea.

Extensie in lateral

Stai in picioare, cu virfurile talpilor orientate inainte si genunchii usor indoiti. Pune miinile impreunate in dreptul bustului; ai grija sa mentii coatele ridicate. Pastreaza piciorul drept pe pozitie. Indoaie genunchiul celuilalt picior si intinde-l spre stinga. Asigura-te ca genunchii nu depasesc linia gleznei. Impinge usor piciorul sting pina ajungi la figura initiala. Repeta exercitiul si pe cealalta parte.loading...

Adauga un comentariu