Magazin

Cum sa arzi 800 de calorii stand la birou, la serviciu

Publicat: 26 ian. 2013

Orele petrecute in aceeasi pozitie, zi de zi, la birou, lasa urme asupra sanatatii. Chiar daca stim ca ar trebui sa ne ridicam si sa facem scurte plimbari, uneori e dificil sa urmam acest sfat.

In astfel de cazuri o solutie e Active Desk, un birou dotat cu pedale, care ne poate ajuta sa ardem intre 300 – 800 de calorii pe zi, chiar in conditiile in care pedalam „alene”.

Potrivit inventatorului dispozitivului, Jim Martin, profesor la Universitatea Utah, biroul special conceput sa inglobeze bicicleta statica are loc de sprijin pentru coate, iar saua, extrem de comoda, poate fi reglata in functie de inaltimea „ciclistului – soarece de birou”.

Conform Gizmag, Active Desk poate fi comandat la pretul de 2.000 de dolari bucata, fiind mai ieftin decat alte tipuri similare de birou aflate pe piata.

Studiile au aratat ca persoanele care petrec la birou, asezate, cel putin 4 ore pe zi, prezinta un risc cu 50% mai mare de mortalitate indiferent de cauza si un risc cu 125% mai mare de a avea probleme cardiace.loading...

Adauga un comentariu