Stiri si curiozitati

Cum să cucerești o fată? Sfaturi simple pentru băieți timizi

Publicat: 27 mai 2022
un bărbat și o femeie care flirtează
Este suficient să fii amuzant, să fii atent la nevoile ei și să fii natural.

Dacă nu știi cum să cucerești o fată, ai ajuns în locul potrivit. În rândurile următoare, ți-am pregătit cele mai bune sfaturi, adunate de la specialiștii din domeniul relațiilor.

Să cucerești o fată nu este ușor, dar nici imposibil. Ai nevoie de câteva calități, care să te ajute să fii cel mai bun în ochii ei. Este suficient să fii amuzant, să fii atent la nevoile ei și să fii natural. Fetele apreciază, cel mai mult, sinceritatea, iar dacă alegi să te ascunzi în spatele unei măști, ai făcut cea mai mare greșeală. Nu folosi replici de agățat și arată-te exact așa cum ești. Fie că reușești, sau nu, să o cucerești pe acea fată de care îți place, ești un învingător. Reușita nu înseamnă să obții ceea ce ți-ai dorit, ci ceea ce ai învățat din proces. Așa că, fii încrezător și urmează sfaturile pe care ți le-am pregătit.

un bărbat și o femeie care flirtează
Să cucerești o fată nu este ușor, dar nici imposibil. Ai nevoie de câteva calități, care să te ajute să fii cel mai bun în ochii ei.

Cum să cucerești o fată: Cinci sfaturi ușor de pus în practică

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ai grijă de imaginea ta. Asigură-te că ai întotdeauna haine curate și că miroși frumos. Iar aici nu ne referim la haine și parfumuri scumpe, ci la elemente care să te ajute să arăți impecabil. Ține cont că și igiena este foarte importantă, iar dacă nu faci duș de fiecare dată după ce ai fost la sală, ai făcut o mare greșeală! Ai grijă de tine și totul va veni de la sine.

În al doilea rând, scoate umorul de la naftalină și arată-i cât ești de amuzant. Fetele adoră să râdă, iar dacă reușești să îi pui câte un zâmbet pe buze de fiecare dată când vă vedeți, ești cu un pas mai aproape de reușită. Ai grijă să îi urmărești privirea atunci când râde, pentru a-i demonstra cât de mult îți pasă de ea. Dacă se uită în ochii tăi, înseamnă că te place.

De asemenea, ar fi bine ca, înainte de a trece la următorul nivel, să fii prietenul ei. Fă, împreună cu ea, lucruri care îi fac plăcere, întreab-o, de exemplu, care este culoare ei preferată și arată-i că ești interesat sincer de ea. Se va simți specială și se va îndrăgosti de tine numaidecât.

Un alt lucru pe care îl poți face este să îi dezvălui un secret de-al tău, pe care alte persoane nu îl cunosc. Astfel, ea va începe să aibă încredere în tine și să te privească cu alți ochi.

Nu în ultimul rând, fii un gentleman. Fetele s-au săturat să tot întâlnească bădărani, așa că fii special și diferențiază-te de ceilalți. Fii mereu alături de ea și susține-o în tot ce ar face, pentru că așa se va apropia și mai mult de tine.

un cuplu care se îmbrățișează
Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ai grijă de imaginea ta.

Cum să cucerești un băiat?

Dacă tot am vorbit despre cum să agăți o fată, a venit momentul să discutăm și despre cum să cucerești un băiat.

În cazul în care ești fată și vrei să ai o relație amoroasă cu un băiat, primul pas este să fii indiferentă. Nu-i arăta cât de înnebunită ești după el și nu i te oferi pe tavă încă de la prima întâlnire. Însă, nu trebuie să exagerezi cu indiferența și să știi să te oprești exact atunci când trebuie.

Dacă vrei să îl impresionezi, interesează-te de pasiunile lui. Află ce îi place să facă în timpul liber sau ce animale are acasă, dacă are etc. Chiar și așa, nu intra prea mult în intimitatea lui și lasă-l să se destăinuie singur.

Totodată, dacă ai reușit să îl cucerești, nu îi spune prima „Te iubesc”. În acest fel, îl vei forța să îți spună același lucru, chiar dacă nu simte să o facă. Lasă-l să își exprime sentimentele, atunci când este 100% sigur de ele.

În final, ai grijă de felul în care arăți. Dacă lucrezi la imaginea ta și ești mereu curată și parfumată, băieții nu vor rezista tentației. Îmbracă-te în haine la modă, care să te avantajeze și să te facă să te simți frumoasă și încrezătoare, iar restul va veni de la sine.

o femeie care flirtează cu un bărbat
Dacă vrei să îl impresionezi, interesează-te de pasiunile lui.Comentarii
Adauga un comentariu