Software & Hardware

Cum sa downloadezi muzica si clipuri video de pe YouTube (Format Audio si Video)

Publicat: 10 apr. 2012

Daca v-ati saturat sa tot incercati diverse programe pentru a downloada muzica sau videoclipuri de pe YouTube, care fie dau erori, fie downloadeaza fisierele impropriu (acestea sunt corupte dupa download si nu pot fi deschise), fie nu mai functioneaza dupa 2-3 utilizari, noi va propunem sa incercati si Chrome YouTube Downloader.

Chrome YouTube Downloader este o extensie pentru browser-ul Google Chrome (nu functioneaza pe alte browsere), care ajuta utilizatorii sa descarce orice clip de pe YouTube in format video sau audio, la calitate foarte buna (videoclipurile pot fi downloadate in format HD sau Full-HD, in functie de calitatea acestora).

Dupa instalarea extensiei Chrome YouTube Downloader, sub videoclipurile din YouTube, langa butoanele Add to, Share si Flag va aparea si un buton de Download. Pentru a selecta la ce calitatea sau in ce format doriti sa downloadati clipul, dati click pe butonul sageata-in-jos de langa cel de Download.

Download Chrome Youtube Downloader (deschideti link-ul direct in Chrome!)

Chiar si pentru utilizatorii care nu folosesc Google Chrome ca browser default va fi mult mai simplu sa downloadeze muzica de pe YouTube. Ori de cate ori veti dori dori sa descarcati un videoclip sau un fisier audio de pe YouTube, deschideti Chrome si selectati calitatea si formatul pe care il doriti si dati click pe Download. Enjoy your music! 😉

Nota: Momentan limba romana nu este suportata de extensie, insa puteti folosi lejer varianta in engleza.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit