Aperitive

Cum sa faci cartofi umpluti cu branza

Publicat: 23 ian. 2012

Ingrediente:

6 cartofi
20 g branza rasa
10 g unt
2 linguri smantana

Pentru umplutura:

40 g morcov dat prin razatoare
40 g mix de fasole (conserva)

Mod de preparare:

Se pun cartofii intr-o cratita si se acopera cu apa. Se da in clocot si se fierb timp de 15 minute. Ii scurgem si-i lasam sa se raceasca. Taiem cartofii pe jumatate si scobim centrul obtinand carcase cu peretele gros de 2 cm. Din restul de cartofi facem un piure adaugand unt. Intre timp preparam umplutura: amestecam fasolea si morcovul intr-un bol si amestecam cu piureul de cartofi. Incingem cuptorul. Punem compozitia obtinuta in carcasele de cartofi. Le asezam pe o tava, presaram branza rasa pe deasupra si bagam la cuptor 5-10 minute. Se servesc cu smantana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu