Dragoste

Cum sa faci sex in apa

Publicat: 18 mai 2010

Cuvantul sex este asociat in mintea oamenilor cu termeni cum ar fi: fierbinte, sexy, umed. Gandul de a face sex in apa este unul incitatnt, iar experienta poate fi minunata pentru activitatea sexuala a unui cuplu.

Cum te protejezi?
Apa iti da foarte multa libertate de miscare si sunt foarte multe pozitii pe care le poti practica sub apa. Ramane insa o alta intrebare, cum te poti proteja? Oricat de distractiv ar parea sexul in apa, prezervativele si apa nu merg impreuna. Studiile arata ca substantele chimice in apa afecteaza durabilitatea prezervativului. Apa de asemenea, il face lunecos, iar sansele de a cadea prezervativul sunt foarte mari. Aveti grija ce fel de prezervative cumparatai inainte de a face sex in apa

Lubrifierea
Apa poate ajuta ca crearea unei lubrifieri suplimentare pentru femei. Adevarul este ca nu este cazul sa faca acest lucru. Apa poate spala lubrifierea naturala secretata de femei in timpul actului sexual ceea ce ar duce la o senzatie nu prea placuta. Poti aduce in schimb un lubrifiant cu silicon, care nu este solubil in apa si care va ajuta la o penetrare usoara ceea ce va creste placerea actului sexual.

Piscina
Sunt foarte multe locuri pentru a face sex in apa, insa piscina nu este cea recomandata. Apa din piscina contine clor, lucru care poate afecta negativ organele genitale, mai ales ale femeii, care poate suferi infectii. In schimb, incercati sexul oral in piscina. Iti poti aseza iubitul pe marginea piscinei, iar tu poti sta in apa.

Sex in baie
Daca vrei sa faci sex in cada, iar cada ta este mica, cea mai buna pozitie este pozitia misionarului. La dus in schimb, poti incerca cat mai multe pozitii in picioare. Din motive de siguranta, este bine sa lipiti niste suprafete anti-lunecoase pentru a evita accidentele. Lasa apoi imaginatia sa zboare si incearca toate pozitiile pe care le poti practica din picioare.

Sex pe plaja
Sexul pe plaja nu este o idee foarte buna si asta deoarece sarea nu este un prieten pentru femei atunci cand vine vorba de sex. Nici nisipul nu este prea prietenos. Lasa filmele la o parte daca vrei sa faci sex pe plaja. Adu o patura pe care sa va asezati si sa faceti sex daca va incanta peisajul unui apus.loading...

Adauga un comentariu