Diverse

Cum sa fii amuzanta

Publicat: 21 apr. 2010

Razi tare dupa ce ai spus ceva ce ti se pare amuzant.
Cand ceilalti nu incep sa rada o data cu tine, pur si simplu ignora-i si continua sa razi. In cele din urma vor incepe si ei sa faca acest lucru. Nu te descuraja daca ii vezi plecand. Acesta este totusi un lucru bun: inseamna ca sunt intimidati de tine. Esti frumoasa si amuzanta iar uneori acest lucru ii insapaimanta.

Nu rade niciodata la glumele altcuiva.
In acest fel, ei isi vor da seama ca simtul tau al umorului este mult mai sofisticat decat al lor si atunci vor incepe sa rada la glumele tale.

Incearca sa nu razi cand altii se ranesc
Char daca uneori iti vine greu sa nu faci acest lucru( toata lumea stie ca e comic cand cineva se impiedica pe strada). Unii oameni totusi nu apreciaza acest lucru.

Cititi pe dos
Nimic nu starneste mai mult rasul decat a citi cuvintele invers. Jucati-va cu cuvintele pana acestea iau sensuri amuzante si ilare. Jocurile de cuvinte sunt foarte amuzante. De fapt cam tot ce e legat de cuvinte. Daca intalnesti vreo persoana care are un anumit accent, ar trebui sa razi de ea, pentru ca este amuzanta.

Elementul surpriza
Cand ceva se intampla surprinzator e amuzant. Fii instantanee si actioneaza dupa impulsuri. Nu-i lasa pe altii sa ghiceasca dinainte care va fi reactia ta.loading...

Adauga un comentariu