Timp liber

Cum sa furi iubitul cuiva

Publicat: 04 mai 2010
6

De mule ori se intampla ca tipul de care te-ai indragostit sa aiba deja o prietena. Intr-un astfel de caz, din cauza atractiei pe care o simti pentru el ai tendinta de a cauta modalitati de a-l atrage spre tine. Desi acest lucru nu este simplu, este totusi posibil sa-i creezi o impresie buna despre tine. Lent si constant, il poti face in cele din urma sa paraseasca orice fata pentru tine daca urmezi cativa pasi.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a atrage un tip care este deja implicat intr-o relatie cu cineva, este sa incerci sa fii in preajma lui cat mai mult timp posibil. Trebuie sa gasesti solutii pentru a avea in permanenta contact cu el. Acest lucru il poti face prin frecventarea unor cursuri pe care le face si el sau vizitand locuri in care el merge de obicei. Odata ce va veti vedea unii pe altii in mod frecvent, ar trebui sa incerci sa devii prietena lui si sa incepi o conversatie cu el.

Cand incepi o conversatie, incearca sa alegi un subiect de interes pentru el, astfel incat sa devina instantaneu implicat. Asigura-te ca nu vei purta un monolog si nu-i vorbi despre tine. Vorbeste despre ceva in general, sau fa-l sa observe ca treci de multe ori pe langa el.

Odata ce ai inceput o conversatie cu el, este important sa asculti tot ce spune. Barbatilor in general le plac fetele care stiu sa asculte. Cu toate acestea, este bine ca atunci cand vorbesti cu el sa fii atenta ce si cum vorbesti cu el. Nu vei vrea sa pari imatura sau egoista. De asemenea, nu-i dezvalui prea multe despre tine din primele conversatii, acest lucru i-ar putea stopa dorinta de a te cunoaste. Apoi, acorda o atentie deosebita limbajului trupului.

Nu este o idee buna sa-i marturiseti sentimentele tale pentru el de la bun inceput. In schimb, este bine sa-i dai semne si semnale cu privire la sentimentele tale. Odata ce ai ajuns sa-l cunosti bine, este momentul sa-i dezvalui in fata dragostea si sa-i spui ce-ti doresti de la el, inainte de a merge mai departe. Fa acest lucru din cauza ca el, daca este implicat intr-o relatie serioasa cu prietena sa, cel mai probabil nu va fi interesat de tine, si va trebui sa-i respecti decizia.

Orice ai face pentru a atrage un tip care are deja o prietena, asigura-te ca nu este evident faptul ca vrei sa i-l furi. Acest lucru va constitui doar o reputatie proasta pentru tine. Niciodata sa nu pari, sau sa arati disperata atunci cand esti in jurul lui sau cand vorbesti cu el, la fel, poate cauza o impresie proasta despre tine.
Prin punerea in aplicare a acestor planuri ai o sansa buna de a-ti atinge obiectivul.

Adauga un comentariu