Cancan ultimă oră

Cum să îți alegi nuanța potrivită de ruj în funcție de tenul pe care îl ai

Publicat: 25 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să îți alegi nuanța potrivită de ruj în funcție de tenul pe care îl ai

Fiecarei femei i s-a intamplat, cel putin o data, sa aleaga un ruj doar pentru ca nuanta era la moda sau pentru ca arata atat de bine in make-up-ul unei vedete, urmand sa constate ulterior ca nu i se potriveste deloc. Pentru ca aceasta greseala sa nu se mai repete, invata care sunt nuantele de ruj care ti se potrivesc, in functie de culoarea tenului si a parului! Astfel, portfardul tau nu o sa mai contina niciodata o culoare care sa te dezavantajeze!

Ce nuante de ruj ti se potrivesc in functie de culoarea tenului

Makeup artistii accentueaza importanta unui aspect, atunci cand vine vorba de a cumpara un ruj potrivit cu tenul si parul tau: trebuie sa il incerci. Testeaza-i nuanta pe cat posibil la lumina naturala, pe fata lipsita de machiaj, si alege acel ruj care iti invioreaza instant chipul, fara vreun alt artificiu. In rest, informatiile de mai jos te vor ajuta sa identifici exact paleta in care se afla rujul tau pereche.

Nuante de ruj pentru fetele cu ten deschis la culoare

Desi la prima vedere pare pretentios, tenul deschis la culoare (ivory, peach, cream) este pus frumos in evidenta de o multime de nuante de ruj, imprietenindu-se la catarama mai ales cu rozurile aprinse sau prafuite, cu tonurile de fructe de padure si cu nude-urile calde, precum piersica si mierea. Daca vrei sa intorci toate capetele, un ruj puternic, precum pruna sau burgundy, va merge de minune cu look-ul tau de printesa, oferindu-i atitudine. De partea cealalta, va trebui sa te tii departe de nuantele de ruj care contin pigment de galben, pentru ca iti pot conferi un aer bolnavicios. Bejurile te vor face palida, iar tonurile prea deschise nu se vor intelege nici ele prea bine cu tenul tau de portelan. Ca sa mergi la sigur, asorteaza-ti rujul si la subtonurile pielii.

Daca ai un ten care vireaza inspre roz, purpuriul va face minuni. Pentru tonurile reci ale portelanului, cauta rosurile cu subton albastrui. Blonda, cu parul deschis si ochii albastri, Taylor Swift stie foarte bine ce o pune in valoare si alege aproape intotdeauna sa isi coloreze buzele cu nuante vii de ruj. Iata cat de bine ii sta cu rosu vibrant, portocaliu si rosu profund! Atunci cand alege un nude cremos, vedeta apeleaza la un makeup intens al ochilor si nu uita niciodata de tusa de pudra bronzanta, care sa ii stearga din paloarea fetei.

Nuante de ruj pentru fetele cu ten mediu

Tenul mediu, nici prea inchis nici prea deschis, vireaza paleta de culori preferential spre tonuri mai inchise. Daca ai un ten care se bronzeaza vara, dar in lunile de iarna este usor palid, rozurile, movul si fructele de padure vor fi mana cereasca pentru tine. Piersica, caramelul si maroul cu pigment auriu iti vor incalzi pielea, iar coraiul ii va conferi o stralucire aparte. Rosurile profunde, cu tente albastrui si ruginiurile, sunt optiunea potrivita pentru tipul tau de ten. Tenul tau arata fenomenal cu orice nuanta de ruj vibranta, cu exceptia rosului sangeriu si a purpuriului.

De asemenea, desi maroul iti este prieten bun, nu te vei impaca foarte bine cu cel ultra light, palid. Pentru a-ti complimenta subtonul pielii, alege nuante de ruj roz si cranberry pentru accentele reci ale pielii, bronz pentru cele calde. Ia exemplu de la Miranda Kerr: supermodelul Victoria’s Secret a invatat de la cei mai mari makeup artisti ai lumii si arata fabulos purtand tonuri de rosu, roz sau coraiuri cremoase!

Adauga un comentariu