Magazin

Cum să îți crești șansele la pariuri cu funcția Cash Out în tenis

Publicat: 30 mart. 2020

Funcția Cash Out nu este foarte utilizată la pariuri sportive și asta pe bună dreptate, deoarece îți trebuie ceva curaj pentru a o folosi. Un parior profesionist însă știe că folosind această funcție profitul său pe termen mediu și lung se poate mări substanțial.

Apăsând butonul Cash Out vei renunta la eventualul câștig de pe biletul zilei, mulțumindu-te cu profitul sau pierderea avută în acel moment, în funcție de rezultatul de pe tabelă, dar și de cursul jocului. Dacă la momentul respectiv funcția de Cash Out îți arată o sumă mai mare decât cea investită de ține nu este deloc ușor la nivel mental să apeși butonul “Cash Out” și să încasezi suma avută în acel moment. Asta înseamnă că pariul este pe drumul cel bun, având mari șanse de câștig.

Doar că oricând poate surveni ceva care să facă jocul echipei/sportivului favorit să nu mai meargă. Astfel, mergând pe principiul “ce-i în mână nu-i minciună”, nu ar fi rău să iei în calcul și varianta folosirii butonului de Cash Out. În acest fel vei putea privi liniștit restul meciului.

Folosește Cash Out la tenis feminin de câte ori ai ocazia

Unul dintre sporturile la care se utilizează des funcția Cash Out este tenisul, în special cel feminin, acolo unde nu rareori am văzut întoarceri spectaculoase de scor, cea care a revenit câștigând în ciuda faptului că avea chiar și două breakuri de recuperat în decisiv.

Partidele de tenis feminin sunt destul de imprevizibile, în special din cauza serviciului slab al jucatoarelor. Așadar, sfatul ar fi să utilizezi butonul Cash Out în cazul în care în acel moment ai un profit de, să zicem, 50% sau mai mult raportat la suma investită. De asemenea, poți folosi butonul Cash Out și pentru a diminua pierderea, în cazul în care uitându-te la cursul jocului ajungi la concluzia că pronosticul plasat de tine are șanse de reușită mai mici de 10%-15%.

Profită de serviciu la masculin pentru a da Cash Out

Dacă dorești o variantă mai ușoară despre cum să câștigi la pariuri cu funcția Cash Out în tenis, te sfătuim să îți îndrepți atenția către tenisul masculin. Mai exact, către un jucător al cărui serviciu este destul de bun. Pariul trebuie să fie însă live, pentru a afla care jucător va servi primul în meci/set. Astfel, dacă jucătorul în cauza va servi primul poți plasa un pariu conform căruia acesta în cauza se va impune în primul/al doilea set.

De ce este indicat că jucătorul cu serviciu mai bun (pe care dorim să pariem) să servească primul? Pentru că atunci când își va câștigă serviciul va trece în avantaj pe tabela, iar cota că el să câștige respectivul set scade mai mult decât dacă acesta ar servi al doilea și ar egală tot timpul. Iar în cazul în care cota scade automat valoarea Cash Outului crește, această fiind tot mai mare cu cât ne apropiem de finalul setului. Concluzionând, pentru a putea beneficia de un Cash Out mai mare decât miza la tenis masculin, trebuie doar că jucătorul ales de noi pentru câștigarea primului/celui de-al doilea set să servească primul în set și să își păstreze serviciul.

Oricum ar fi, nu uita să joci responsabil, iar recomandarea specialiștilor este să nu aloci mai mult de 10% din veniturile lunare către pariuri sportive.
Adauga un comentariu