Cum sa...

Cum sa mergi pe tocuri – 10 secrete care le vor ajuta pe toate femeile

Publicat: 14 iun. 2019
14

Desi unele femei pare ca au un talent innascut la a merge pe tocuri, a invata sa faci asta nu e mai diferit decat a invata orice altceva. Odata ce inveti lucrurile de baza, nu le vei uita niciodata. Iata niste secrete legate de cum sa mergi pe tocuri ca o profesionista:

  1. Asigura-te ca pantofii ti se potrivesc: Nu vei reusi niciodata sa mergi cu ei daca pantofii nu au marimea potrivita – ori te vor bate ori picioarele iti vor aluneca.
  2. Mergi incet: Nu vei putea sa mergi la fel de repede ca si cum ai merge cu niste pantofi sport, asa ca nici nu incerca.
  3. Pune mai intai tocul pe pamant cand pasesti: Nu trebuie sa iti pui tot piciorul pe pamant dintr-o data, ci doar tocul. Exerseaza.
  4. Nu te uita in jos la picioare: Uita-te spre destinatie, nu la pantofi. Asta te va mai calma si te va mai echilibra.
  5. Zgarie partea de jos a pantofilor noi inainte sa-i porti: Zgarie talpa pantofilor cu glaspapir pentru o tractiune mai buna atunci cand mergi pe suprafete alunecoase.
  6. Cumpara pantofi cu talpi rezistente: Cauta pantofi cu tocuri mai groase, rezistente, mai ales daca esti novice. Talpile rezistente sau cu platforme iti for oferi putina protectie.
  7. Stai dreapta: Daca nu esti obisnuita sa porti tocuri, s-ar putea sa te apleci usor in fata, dar asta te va destabiliza. Mergi cu spatele drept si capul sus pentru un echilibru mai bun.
  8. Uita-te la drumul din fata: Tocurile nu sunt facute pentru terenuri accidentate, asa ca fii atenta la orice ti-ar putea pune probleme.
  9. Ia pauze regulate: Fa pauze si stai jos de fiecare data cand poti. Daca iesi seara, odihneste-te o data la 20 de minute.
  10. Mergi in ritmul muzicii: Fredoneaza una din melodiile tale preferate. Mergi pe un ritm si va parea mai mult ca dansezi. Vei fi mai gratioasa.
Adauga un comentariu