Diete si regimuri

Cum sa prepari cele mai bune snitele de pui: reteta inedita si apetisanta

Publicat: 15 iul. 2015
Simti nevoia sa consumi ceva crocant si picant, iar gandurile tale se indreapta spre preparatele de tip junk food? Nu te opri la prima varianta pentru ca nu este intotdeauna si cea mai buna. Ca sa rezisti acestei tentatii, iti propunem o reteta apetisanta: snitele cu fulgi de porumb. Iata cum poti obtine cele mai gustoase snitele in crusta crocanta in doar cativa pasi!
Ingrediente pentru snitelele cu fulgi de porumb
– doua bucati de piept de pui;
– 150 g de fulgi de porumb maruntiti;
– o lingurita de pudra de usturoi;
– o jumatate de lingurita de frunze de patrunjel taiate marunt;
– doua oua;
– o lingura de lapte;
– boia de ardei iute;
– ulei;
– sare.
Cum prepari snitelele crocante
Sparge ouale intr-un bol, dupa care adauga laptele si bate-le energic timp de un minut. Amesteca in alt bol fulgii de porumb, sarea, boiaua de ardei iute, pudra de usturoi si frunzele de patrunjel tocate marunt.
Dupa ce ai pregatit asa cum se cuvine carnea pentru snitele, pas care implica spalarea, curatarea de anumite pielite si baterea ei, da fiecare felie prin compozitia de ou. Lasa bucatile de carne sa se scurga putin, apoi trece-le si prin mixul preparat din fulgi de porumb, condimente si frunze de patrunjel, avand grija sa „imbraci” bine snitelele in el.
Pune snitele cu fulgi de porumb pe o farfurie plata, apoi tine-le la frigider timp de 20 de minute. Dupa aceea, incinge uleiul intr-o tigaie si pune bucatile la prajit pana carnea este gatita bine. Crusta ar trebui sa devina aurie dupa doar 5 minute (pe fiecare parte). Serveste snitelele crocante alaturi de salate din legume si sosuri delicioase.
sursa: divahair.ro


loading...

Adauga un comentariu