Remedii naturiste

Cum să preveniti oxidarea inelelor? 3 sfaturi eficiente!

Publicat: 30 iul. 2020
Cum să preveniti oxidarea inelelor

Cum să preveniti oxidarea inelelor? Sunt bijuterii magnifice, dar de multe ori inelele de argint lasă urme. Cu toate acestea, nu este foarte plăcut și estetic să ai o marcă de oxidare albastră sau verde pe deget. Iată 3 sfaturi care vă vor ajuta să evitați urmele atunci când purtați inele!

Sfat 1: puneți lac pe bijuterii

Prin punerea unui strat de lac transparent, inelul va fi protejat. Aceasta va forma un strat transparent pe bijuterie, care va preveni orice oxidare. Deci aceasta este o tehnică foarte eficientă.

Sfat 2: curățați inelele cu lămâie

Dacă inelul începe să se înnegrească, este foarte recomandat să îl curățați. Trebuie doar să folosiți lămâie. Cu această si apă călduță, frecați inelul și negreata va dispărea treptat.

Sfat 3: Evitați locurile umede

Bijuteriile au tendința de a se oxida atunci când sunt în contact cu mediile umede. Acest lucru se poate întâmpla atunci când te speli pe mâini sau când transpiri. Pentru a evita acest lucru, de multe ori nu este recomandat să vă puneți inelele pe vreme caldă. În orice caz, atunci când nu ne purtați, puteți să le puneți și în cutii, astfel încât acestea să nu fie depozitate în aer liber, ceea ce ar favoriza fenomenul de oxidare. Pur și simplu ștergeti-le cu o pânza înainte de a le pune în cutia de bijuterii pentru a îndepărta urmele de grăsime, transpirație etc.

Pentru a fi sigur că nu aveți urme de oxidare, alegeți inelele din oțel inoxidabil sau argintul sau aurul. Sunt mai ușor de întreținut. De exemplu, acestea pot fi trecute sub apă fără riscuri.

Adauga un comentariu