Magazin

Cum să scapi de sutienul incomod? Dezvăluim tot cu un cod reducere About You

Publicat: 22 oct. 2021

Nu te-ai săturat oare de sutiene? Există vreo modalitate de a scăpa de sutien? Sigur că da! Iată ce să purtați în loc de sutien și cum să scăpați fără a purta sutien, folosind și un cod de reducere about you pe site-ul dvs. preferat:

O bluză foarte strâmtă.

Cu îmbrăcămintea obișnuită de zi cu zi, poartă o bluză foarte strâmtă pe dedesubt. Îți va menține sânii la locul lor și îți va ține sub control aspectul. Cu toate acestea, acest truc este mult mai ușor de aplicat pentru busturile mai mici.

Pernuțe pentru sâni. Dacă mameloanele sunt o problemă pentru tine, pernuțele pentru mameloane pot să-ți vină cu adevărat în ajutor. Ar trebui să le încerci.
Hainele supradimensionate. Cel mai bun lucru referitor la iarnă este faptul că putem purta pulovere mari și paltoane care ne ajută să ne „lăsăm” de sutien, fără griji. Dacă totuși îți faci griji în continuare, poți purta o bluză strânsă sau una subțire pe sub pulover pentru a te asigura că sânii rămân la locul lor.
Eșarfele/fularele. Mizarea pe o eșarfă este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face. Iarna, eșarfele mari mai groase vor acoperi literalmente totul. Te vei simți sigură pe tine, confortabilă și îți va fi suficient de cald.

Eșarfe subțiri. În timpul verii poți scăpa la fel de ușor și îți poți acoperi sânii cu o eșarfă subțire sau o eșarfă de mătase drapată peste ei.
Să nu uităm de sutienul bralette. Este de 10 ori mai confortabil, deoarece nu are sârme, oferă mai mult sprijin decât dacă te duci complet fără sutien, este cu adevărat drăguț și poate face parte din ținuta ta!
Evită bluzele și materialele subțiri. Cu cât materialul este mai subțire, cu atât vei simți mai puțin sprijin și sânii sunt mai expuși. Dacă dorești să eviți acest lucru, alege îmbrăcăminte mai groasă, cu căptușeli groase și material.
Ce facem cu rochiile de seară? Cu rochiile, pernuțele din silicon sunt cele mai bune. Sau poți alege o rochie strâmta pe partea de sus, astfel încât să controleze și să țină sânii în forma corespunzătoare. Dacă este un material gros, nu va trebui să-ți faci griji cu privire la expunerea mameloanelor.
Body-uri sau tricouri. Body-urile nu sunt doar făcute pentru a fi sexy, sunt de fapt foarte practice și sigure dacă vrei să cauți altceva decât un sutien. Camisolele te pot ajuta, de asemenea, având un strat suplimentar pe sub rochie.

Unele rochii și bluze sunt dotate cu cupe sau sutiene încorporate, cum ar fi bluze sau rochii cu corset care sunt, de fapt, foarte trendy chiar acum.

Top tip bandeau. Bandeau-ul este o altă alternativă excelentă pentru sutien, care poate fi chiar și un articol frumos de îmbrăcăminte de vară.

V-am oferit câteva trucuri pentru a scăpa de sutien, dar nu uitați că puteți găsi o gama variată de sutiene de calitate și de alte articole înlocuitoare la a căror achiziție primiți și un cod reducere about you. Vă scăpăm astfel și de grija sutienului, și de cea a unor prețuri exorbitante!

Comentarii
Adauga un comentariu