Actualitate

Cum să te dai cu parfum pentru ca mirosul să persiste

Publicat: 16 oct. 2019

Cum să te dai cu parfum. Aplicarea parfumului necesită cunoașterea unor mici trucuri care pot face ca mirosul să persiste întreaga zi. Alteori chiar mai mult. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

Nu este plăcut să simți prea mult parfum la cineva care tocmai a trecut pe lângă tine. Nu-i poți obligă pe cei din jur să poarte masca de gaze atunci când tu te parfumezi. Nu e politicos. În același timp, vrei să miroși a parfum, dar să fie o notă discretă. Cu puține sfaturi poți îmbunătăți acest aspect, iar lumea te va aprecia.

Iată câteva sfaturi de bază pe care trebuie să le folosiți atunci când aplicați un parfum.

Cum să te dai cu parfum

1. Fie că este un spray solid, parfum, sau loțiune, aplicați parfumul înainte de a va îmbrăca. Unele parfumuri vor lăsa pete permanente pe țesături, bijuterii.

2. Aplicați parfumul ușor la punctele de puls ale corpului, cum ar fi încheieturi, baza gâtului, în spatele lobilor urechii, la încheietura brațului și între sâni.

3. Nu frecați mâinile imediat după ce aplicați parfumul, acest gest distruge mirosul.

4. Cum să te dai cu parfum. Știm cu toții că căldura corporală crește! Aplicați parfum în spatele genunchilor pentru a lasă o impresie de durată.

5. Aplicați parfum pe par dacă este curățat proaspăt. Dacă nu, uleiul natural din păr va schimba mirosul parfumului. Pulverizați parfum pe par de la distanță, dar vă puteți parfuma mâinile pe care să le treceți mai apoi prin par. Nu pulverizați părul și pieptenele! Acest lucru va lăsa mirosul atașat la el și va afecta orice alte mirosuri din par.

Parfumul se consumă mai repede pe pielea uscată

6. Dacă aveți pielea uscată, parfumul se va consuma mai repede decât în cazul celei uleioase sau mai închise la culoare. Acest lucru înseamnă pur și simplu că ar trebui să vă reîmprospătați parfumul pe timpul zilei.

7. Variați parfumul pe care îl folosiți din când în când. A fost dovedit din punct de vedere medical că mirosurile au un efect puternic asupra emoțiilor și a mentalității noastre. Nu vă temeți să încercați parfumuri noi și diferite la fiecare 3-4 luni sau la schimbările anotimpurilor.

8. Pentru a vă păstra aroma la fel de adevărată ca și în prima zi în care ați cumpărat parfumul, plasați-l într-un recipient de plastic etanș. Totodată, păstrați-l în frigider între utilizări. Procedând astfel, veți încetini procesul de oxidare, care descompune mirosul. Acest lucru este util în special în timpul acelor luni calde, senine și umede.loading...

Adauga un comentariu