WoW!

Cum să te menții frumoasă și stilată după vârsta de 40 de ani

Publicat: 30 iun. 2020

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți fabulos chiar și după pragul vârstei de 40 de ani. Multe femei intră în panică când ating această vârstă și cred că și-au pierdut din farmec, însă acesta nu este decât un mare neadevăr. Iată cum poți profita la maxim de tot ce îți oferă acest moment din viața ta!

Fii încrezătoare! Nimic nu este mai atrăgător decât o femeie care are încredere, care pășește hotărât și este fericită cu ceea ce reprezintă. Fie că ești în echipamentîn sala de sport, fie că mergi la o cină elegantă, întotdeauna păstrează-ți atitudinea și fii stăpână pe tine. Încrederea este cel mai sexy lucru pe care îl poți purta cu tine, indiferent de situație.

Părul tău este mai important decât crezi. El îți încadrează fața, îți scoate în evidență trăsăturile și este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă la tine. Bineînțeles, în ultimii ai ai trecut prin multe, ai învățat o grămadă și ai acumulat multă experiență, dar nu vrei ca părul tău să scoată asta în evidență! Așa că o tunsoare nouă sau câteva șuvițe sunt perfecte pentru a începe un nou capitol din viața ta.

Este timpul să faci curățenie în dulap. Asta nu înseamnă neaparat să îți schimbi toată garderoba, dar asigură-te că ai la îndemână câteva piese care te vor pune în valoare în orice situație, fără prea mult efort. Cel mai probabil corpul tău nue ste la fel de zvelt și plin de energie ca la 20 de ani, așa că hainele contează puțin mai mult acum. Scapă de toate ținutele care nu te avantajează și ia-ți câteva piese de bază, atrăgătoare și simple.

Îmbracă-te întotdeauna conform vârstei. Nu este cazul să exagerezi cu ținute care sunt clar mult prea tinerești pentru tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la fustele atrăgătoare sau la decolteuri. Ideea este să găsești echilibrul de care ai nevoie.

Adauga un comentariu