Actualitate

Cum scapi de burtă prin metoda japoneză. Așa vei ajunge la silueta dorită

Publicat: 11 dec. 2020
cum scapi de burtă metoda japoneză
Prin metoda japoneză Fukutsudzi îți vei corecta silueta și vei scăpa de burtă

Multă lume se întreabă cum poți să scapi de burtă, iar metoda japoneză pare una foarte eficientă dar și la îndemâna tuturor. Este bine de știut că grăsimea pe burtă se acumulează ca efect al lenei și al procesului incorect de digestie. Iar pentru a scăpa de burtă, trebuie să iei anumite măsuri.

Se știe că felul în care îţi poziţionezi corpul în timpul zilei dar și atunci când dormi îţi poate afecta silueta. Astfel, coloana vertebrală îşi modifică structura şi, implicit, burta va arăta inestetic. Însă nu trebuie să disperați din această cauză deoarece există o metodă foarte eficientă de corectare a siluetei. Aceasta a fost lansată în urmă cu mai bine de zece ani, în Japonia, și se bucură de un real succes în toată lumea.

Cum scapi de burtă cu metoda japoneză Fukutsudzi

În continuare vă prezentăm pe larg în ce constă această metodă de corectare a coloanei. Este bine de știut că aplicarea metodei Fukutsudzi durează doar 5 minute pe zi! Așadar, în primul rând ai nevoie de un prosop de baie (50 cm lățime și 100 cm lungime). Acesta trebuie rulat sub forma unui cilindru; e bine să fie leagat pentru a nu se desface.

Apoi, întinde-te pe o suprafaţă dură (masa de masaj sau covoraş pentru fitness) şi pune prosopul sub spate, în zona bazinului, sub ombilic. După care trebuie să depărtezi picioarele pe lăţimea umerilor. Acestea trebuie poziţionate astfel încât degetele mari să se atingă, iar călcâiele să fie la distanţa de 20-25 cm.

În continuare trebuie să întinzi mâinile deasupra capului, să le întorci cu palmele în jos şi să uneşti degetele mici. Când ai făcut toate acestea, nu mai trebuie decât să rămâi în această poziţie pentru 5 minute. Ține minte, însă, că este esenţial ca pe toată durata exerciţiului să ţii degetele mari de la picioare unite. Același lucru trebuie făcut şi în cazul celor mici de mâini.

După ce au trecut cele 5 minute, ridică-te cu atenţie deoarece oasele şi articulaţiile se deplasează un pic.

Care sunt efectele acestei metode

Dacă ai făcut totul ca la carte, vei simţi cum coloana vertebrală se îndreaptă. Practic, ea va ajunge într-o poziţie firească. De asemenea, cu timpul, și burta va dispărea. De menționat că dacă nu poţi sta în poziţia respectivă 5 minute de la prima încercare, nu te impacienta. E firesc. Începe cu câteva ședinţe de 3 minute, iar după 4-5 şedinţe, nu vei mai avea probleme de acest gen. Pentru efecte vizibile trebuie să faci acest exerciţiu măcar o lună fără pauze.

Nu uita de alimentația sănătoasă și exercițiile fizice

Însă pentru a nu pune repede la loc ceea ce ai dat jos, ar fi bine să ai și o alimentație sănătoasă. De asemenea, exercițiile fizice nu trebuie să lipsească din rutina zilnică. Astfel, vei contribui la o calitate îmbunătățită a vieții. Atenția acordată la timp stării de sănătate ar putea preveni multe boli cauzate de un stil neglijent de viață.

Țineți minte: menținerea sănătății și prevenirea bolilor sunt mult mai ușoare decât tratarea! Așadar, având un stil de viață sănătos, cu exerciții fizice și o dietă echilibrată, crește speranța de viață. Revenind la problema inițială, acum ai aflat cum poți să scapi de burtă foarte simplu, prin metoda japoneză.

Adauga un comentariu