Actualitate

Cum scapi de cicatrici. Crema care te ajută să le tratezi

Publicat: 02 dec. 2019

Cum scapi de cicatrici. Acele urme inestetice, care stau și ca dovadă a capacității uluitoare de vindecare a pielii, pot fi totuși îndepărtate.

Fie apărute în urmă unui traumatism, operații sau a unor probleme ale pielii precum acneea, cicatricile sunt o neplăcere cu care toți ne-am confruntat la un moment dat în viaţă. Deși dizgrațioase uneori, sunt un exemplu al felului uimitor în care pielea se vindecă.

Așa cum bine știm cu toții, e mult mai ușor să prevenim decât să tratăm.

Cum scapi de cicatrici

Cicatricile nu pot fi evitate, însă pot fi tratate şi vindecate. Astăzi, n-o să îţi vorbim despre diversele creme ce pot fi găsite în comerţ şi care nu dau întotdeauna randamentul scontat, ci despre un remediu natural, pe care îl poţi obţine din combinaţia a doar 2 ingrediente.

Pielea ranita produce mai mult colagen care se acumulează în ţesutul respectiv pentru a vindeca rănile. Pentru aproximativ trei luni, colagenul se formează şi nivelul sângelui creşte, formând denivelări, cunoscute sub denumirea de cicatrici. După ce colagenul se opreşte din produs, sângele este redus şi cicatricile devin mai moi. De aceea, astfel de probleme trebuie tratate. O poţi face acasă, cu o cremă făcută chiar de tine:

Ingrediente:

– scorţişoară;

– miere.

Ce trebuie să faci

Cum scapi de cicatrici. Amestecă câte o linguriţă din fiecare ingredient şi aplică crema pe zona afectată de cicatrici. Lasa crema să acţioneze pentru jumătate de oră.

Clăteşte fata cu apă călduţă, la 10 minute distanţă de la îndepărtarea cremei. Repetă procesul zilnic, până când cicatricile dispar.loading...

Adauga un comentariu