Magazin

Cum scapi de grasimea de pe coapse si fund

Publicat: 21 dec. 2013

In timpul curelor de slabire si ca urmare a efortului fizic, grasimea de pe abdomen dispare mai usor decat cea de pe coapse si fund. De altfel, unele femei, mai ales cele cu silueta para, intampina probleme in a scapa de tesutul adipos in aceasta zona.

Grasimea de pe fund si de pe coapse, mai ales celulita, este mai dificil de indepartat decat asa-numita burtica. Este nevoie atat de un regim de slabit, cat si de exercitii fizice. Atentie insa! Nu trebuie sa recurgeti la infometare sau sa petreceti trei ore pe zi la sala doar ca sa reduceti circumferinta coapselor.

Atacati grasimea de pe coapse si fund prin exercitii fizice. Iata patru tipuri de exercitii pe care, daca le faceti zilnic, puteti obtine victoria in lupta cu tesutul adipos de pe coapse si fund. Ideal este sa le executati zilnic, cate trei serii din fiecare, iar fiecare serie sa aiba 15-20 de repetari lente.

Cele patru tipuri de exercitii pentru coapse, atat interioare, cat si exterioare, si pentru fund pot fi efectuate si acasa, tot ce va trebuie fiind o patura mai groasa sau un izolir.

Primele doua exercitii se executa stand pe o parte, cu bratul sub cap si cu picioarele puse unul peste celalalt. La primul tip de exercitiu va tineti picioarele usor indoite, iar la al doilea exercitiu intinse. Ridicati de 15-20 de ori, lent, piciorul de deasupra, apoi intoarceti-va pe partea cealalata si repetati exercitiul si cu celalalt picior.

La al treilea set de exercitii stati intinse pe spate, cu genunchii flexati si cu talpile pe sol si ridicati-va de 15-20 de ori bazinul, mentinandu-va talpile si spatele lipite de pamant. Strangeti fesele in timpul ridicarilor si relaxati-le treptat la coborari. O serie are 15-20 de repetirii, indicat fiind sa efectuati cate trei serii. Al patrulea exercitiu este usor mai dificil, implicand o pozitie de flotare, din care ridicati un picior la piept si in intoarceti in directia opusa. Tot cate trei serii de cate 15-20 de repetitii seria aveti nevoie.

Foto cu exercitiile necesare si continuarea, pe Lyla.roloading...

Adauga un comentariu