Diete si regimuri

Cum scapi rapid de grasimea abdominala: trebuie sa faci asta zilnic

Publicat: 28 ian. 2015
7
Dimensiunea taliei unei femei nu trebuie sa depaseasca 80 centrimetri, iar la barbati 94 centimetri. Cand talia se mareste, se acumuleaza grasime in interiorul abdomenului, grasime care este toxica. Grasimea de pe abdomen este mai periculoasa decat cea de pe umeri, solduri ori coapse si asta pentru ca, sustin specialistii, este foarte activa din punct de vedere metabolic si se asaza mai usor pe vase, ingustandu-le. Studiile au demonstrat ca acumularea grasimii predominant in regiunea abdominala reprezinta un risc mare pentru afectiuni precum bolile cardiovasculare sau dementa. Excesul de grasimea abdominala favorizeaza aparitia acestor boli chiar si la persoanele cu o greutate normala, arata studiile.
 
Celebrul Dr. Oz sustine ca grasimea abdominala va disparea ca prin minune, daca iei 2 lingurite de ulei de cocos zilnic, timp de 12 saptamani. Veti gasi uleiul de cocos in orice magazin specializat sau il puteti face chiar acasa, urmand instructiunile din filmuletul de mai jos.
 
Uleiul de cocos contine o combinatie unica de acizi grasi care au efecte semnificative asupra metabolismului. Mai multe studii arata ca doar prin adaugarea uleiului de cocos in dieta putem pierde grasime, in special grasimea "periculoasa" din cavitatea abdominala. O proprietate importanta a uleiului de cocos este ca acesta e "termogenic" – consumul lui tinde sa creasca arderea grasimii, comparativ cu aceeasi cantitate de calorii de la alte grasimi. Intr-un studiu, 15-30 gr. (1-2 linguri) de acizi grasi cu lant mediu pe zi creste consumul de energie cu 5%, totalizand aproximativ 120 de calorii pe zi.
Adauga un comentariu