Actualitate

Cum se cucereşte o femeie. Tehnici de seducție

Publicat: 13 dec. 2019

Cum se cucereşte o femeie. Bărbaţii trebuie să înţeleagă că seducerea unei femei este o artă pentru care ai nevoie să fi puţin înzestrat.

Se ştie că femeile sunt experte în a-și pune în aplicare armele, atunci când vine vorba de seducţie. Însa oare bărbaţii ştiu cum să cucerească o femeie?

Cum se cucereşte o femeie

În cele ce urmează vă prezentăm câteva sfaturi în acest sens. Astfel, chiar dacă aveţi deja o relaţie şi doriţi să ieşiţi din rutină, asta va adauga un plus de romantism.

1. Fiţi fermecători

Fiţi seducători, daţi dovadă de răbdare şi nu vă grăbiţi, când vine vorba de seducerea femeii dorite. Faceţi-o să se simtă frumoasă, prin complimente potrivite, fără a fi vulgari.

Scoateţi-vă la suprafaţa calităţile. Arătaţi-i femeii iubite că sunteţi sinceri şi buni, respectaţi-o şi faceţi-o să se simtă unică. Arătaţi că sunteţi încrezători în voi înşivă, folosindu-vă de limbajul non-verbal pentru a demonstra că sunteţi puternici, curajoşi şi demni de atenţia femeii iubite.

Păstraţi o igienă corporală adecvată. Faceţi duş, folosiţi deodorant, bărbieriţi-vă, spălaţi-vă pe dinţi în mod regulat şi purtaţi haine curate, pentru a vă simţi încrezători în calităţile voastre fizice. Nu fiţi bădărani. Lăsaţi la o parte glumele indecente şi limbajul neadecvat. Fiţi politicoşi în preajma femeilor şi daţi dovadă de bune maniere la masă, când îi deschideţi uşa, spunând „te rog” şi „mulţumesc”.

2. Cum se cucereşte o femeie. Daţi dovadă de tandreţe

Folosiţi atingeri fine şi abia sesizabile, la sfârşitul întâlnirii, când vă uitaţi la un film sau atunci când sărutaţi o femeie, arătându-i, astfel, că sunteţi interesaţi de ceva mai mult. Mângâiaţi-o pe față. Atingeţi-i partea din spate a gâtului său jucaţi-vă cu părul, folosind atingeri genţile.

Atingeţi-i încheieturile, mângâiaţi-i palmile şi sărutaţi aceste zone. Atingeţi-o, gentil, pe picioare, dacă va da de înţeles că e de acord cu acest gest.

3. Treceţi la etapa următoare

Cum se cucereşte o femeie. Sărutaţi-o pasional, deoarece, astfel, îi veţi atrage, cu siguranţă atenţia. Cereţi-i consimţământul atunci când vreţi să mergeţi mai departe. Spuneţi-i exact ce doriţi.

Concentraţi-vă asupra zonelor erogene feminine: gât, umeri, picioare, glezne, partea din interior a genunchilor, interiorul coapselor, urechi, zona axilei etc. Daţi dovadă de varietate, odată ce vă daţi seama de locurile unde-i place unei femei să fie atinsă şi nu insistaţi pe zonele respective. Surprindeţi-o cu atingeri uşoare şi neaşteptate.loading...

Adauga un comentariu