Cum sa...

Cum se curata corect masina de spalat rufe. E simplu si nu mai ai nevoie de alte solutii anti-calcar

Publicat: 02 aug. 2018

Masinile de spalat cu incarcatura frontala sunt eficiente din punct de vedere energetic si folosesc mai putin detergent decat cele cu incarcare superioara, dar uneori au tendinta de a pastra mucegaiul si mirosurile neplacute. Daca curatati masina de spalat o data pe luna, veti mentine un aer proaspat in interior, dar veti avea si haine cu miros mai frumos. Va prezentam o metoda de curatare simpla, rapida si eco-friendly, cu produse pe care le aveti in mod uzual in casa.

De ce aveti nevoie: 2 cani de otet de 70%, 1/4 cana de bicarbonat, 1/4 cana apa, Burete pentru vase. Amestecati bicarbonatul si apa intr-un castron mic si adaugati doua linguri de otet. Aceasta solutie va fi „detergentul” pentru curatarea masinii de spalat. Se toarna, separat, otetul intr-un vas. Adaugati amestecul de bicarbonat de sodiu in recipientul de detergent al masinii de spalat si turnati otetul in cuva.

Porniti masina de spalat la temperatura maxima, de regula programul pentru lenjerii si prosoape si o lasati sa-si faca treaba p Daca urmati procedura o data pe luna, masina de spalat nu va avea nevoie de alte solutii pentru curatare, adesea scumpe si prea putin eficiente.loading...

Adauga un comentariu