Cum sa...

Cum se curata masina de spalat cu bicarbonat de sodiu. Dureaza doar 5 minute

Publicat: 18 iun. 2019
14

Poti curata masina de spalat cu un compus chimic pe care sigur il are oricine la indemana. Este vorba de bicarbonatul de sodiu! Acesta te ajuta sa cureti extrem de bine masina de spalat, fara sa deterioreze piesele.

Masina de spalat se curata cu bicarbonat
Acum poti curata masina de spalat cu mult mai putin efort. In loc sa dai bani grei pentru a avea o masina de spalat curata, poti folosi bicarbonatul de sodiu, lucru pe care sigur il ai in bucatarie. De asemenea, toate lucrurile din baie pot fi spalate cu un amestec ce contine bicarbonat precum: dusul, chiuveta, cada, toaleta, podeaua si faianta.

Ca sa cureti masina de spalat, trebuie sa pui in cuva o cana cu otet. Porneste masina la 90 de grade si las-o sa spele in gol. Opreste-o dupa cateva minute si las-o o ora cu usa deschisa. Cand speli 3,5 kg de rufe, adauga in compartimentul pentru detergent 4 pliculete de sare de lamaie. Ea ajuta la indepartarea ruginei, dar si pentru improspatare si igienizare. Mai poti sa incalzesti un litru de otet pe care mai apoi sa-l torni in cuva. Peste amestec se adauga un pliculet de bicarbonat. Porneste masina la un program scurt la o temperatura maxima.

  • Bicarbonatul de sodiu indearteaza rugina si igenizeaza
  • Bicarbonatul de sodiu indeparteaza rugina, igenizeaza si improspateaza
  • Petele de calcar si-au gasit rezolvarea
  • Pune un castron sau recipient mic in chiuveta si toarna otet alb distilat in el.
  • Inmoaie un prosop sau o carpa in recipientul cu otet alb.
  • Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca chiuveta este complet uscata, chiar si unde se imbina.
  • Intinde prosopul inmuiat pe suprafetele cu calcar de pe chiuveta si lasa sa actioneze timp de o ora, apoi inmoaie-l din nou in otet.
  • Folosind un burete freaca usor chiuveta. In acest moment, ar trebui sa observati ca depozitele de calcar s-au curatat iar chiuveta straluceste.
Adauga un comentariu