Chinezesti

Cum se fac turtitele chinezesti cu ceapa verde

Publicat: 29 feb. 2012

Ingrediente:

200 g faina de grau
120 g apa clocotita
3 linguri ceapa ciorii uscata si maruntita
1/2 lingurita sare
2 lingurite ulei de susan
3 linguri ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

 
Intr-un castron amestecam faina cu sarea, si adaugam apa fiarta. Amestecam cu o lingura,apoi cu mana si framantam putin. Lasam sa se odihneasca vreo 15-20 minute, dupa care impartim in 8 bucati,  luam cate o bucatica de aluat si o intindem cu sucitorul intr-o foaie foarte subtire. Ungem foaia cu ulei de susan, apoi presaram ceapa verde pe ea, rulam foaia de aluat ca pe o clatita apoi formam un melcisor din ea. Dupa aceea intindem cu sucitorul o turtita subtire. Se prajeste in putin ulei incins. Se servesc calde.
Turtite chinezesti cu ceapa verde pregatita de Misha.



loading...

Adauga un comentariu