Aperitive

Cum se face rulada cu mozzarella si spanac

Publicat: 21 mart. 2012

Ingrediente:

doua linguri parmezan
200 g spanac
5 oua
jumatate mozzarella
un picut de sare

Mod de preparare:

Fierbem spanacul, dupa care il scurgem bine de apa. Zbatem ouale, adaugam parmezanul si amestecam bine ingredientele. Luam o foaie de hartie de copt, o udam bine, scurgem si scuturam hartia de apa si captusim cu ea o tava nu prea mare, in care rasturnam compozitia de oua. In cuptorul preincalzit in prealabil la 180 de grade, bagam blatul de oua pentru circa 10 minute. Spanacul il taiem marunt si adaugam un picut de sare. Taiem si mozzarella cuburele micute si umplem blatul. Rulam foaia, o invelim in hartie de copt pe care o rulam, iar la capete rasucim hartia ca cea de la bomboane, iar capetele le bagam sub rulada. Dam rulada din nou la cuptor, de data aceasta pentru 15 minute. Desfacem hartia si taiem felii.
Rulada cu mozzarella si spanac pregatita de Daniela.



loading...

Adauga un comentariu