Internationale

Cum se face somonul in aluat

Publicat: 07 mai 2013

Ingrediente:

sare
piper
ulei de masline
¼ mango
20 g unt
1 rosie cherry
100 g baby spinach
50 g smochine uscate
50 g curmale uscate
1 galbenus
100 ml apa
1 ou
150 g faina
150 g file de somon

Mod de preparare:

Se curata somonul de piele, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se framanta aluatul, din faina+apa+ou+un varf de sare. Se lasa la frigider 15 minute.

Se taie fructele uscate marunt, apoi intindem aluatul in ungem cu galbenusul de ou, adaugam fructele uscate maruntite si apoi somonul invelim, si bagam la cuptor pentru 15 minute. Separat tragem mango la tigaie in unt. Apoi tragem in tigaie spanacul in ulei de masline, apoi rosia.

sursa: foodstory



loading...

Adauga un comentariu