Bursa Barfelor

Cum se iau șpăgile la ApaMortal

Publicat: 01 dec. 2022
Cum se iau șpăgile la ApaMortal

În continuarea rubricii, babele vor să povestească despre o chestiune mai tehnică din fabuloasa lume de la ApaMortal. După cum bine se știe, compania asta a prins un purcoi de bani europeni de la Mue, vreo jumate de miliard de euroi, ca să tragă țăvăraie pentru apă și pe la țărănoaia. La atâția bani, Moruș, șăful companiei, a fost nevoit să facă licitații, nu putea să dea banii oricui. Însă babele au aflat că niște spanioli care trebuie să supravegheze șanțurile sunt adevărați cărăuși de șpăgi pentru conducere. Babele au aflat și cum se fac schemele astea, dar mai au un pic de răbdare și vor da totul pe goarnă. Sau mai bine vor da pontul la gazeta bâzâitoare.
Comentarii
  • Domnul doctor inginer Bleguș are cel mai bun si frumos loc de munca din judetul Iasi sa fie clar !
    Sunt curios daca ii ajunge timpul liber pentru asi face bilantul. Pupa icoane si doneaza bani pe la biserici, dar zace in el numai ura. Atat timp cat va cotiza la nivel inalt nimeni nu are ce sa ii faca !

  • Are doua spatii comerciale de unde incaseaza un purcoi de bani. Un imobil pe str Verdes, unul pe Moara de Vant( posibil pe numele socrului) , ditai viloanta langa Fundatie si un salariu de la sotie, si ditai salariul si prime fara numar de la apamortal. Cum sa nu te crezi un mini Dumnezeu la locul de munca?
    In schimb speram sa fie sanatos sa nu pateasca ca fostul Benesch.

Adauga un comentariu