Curiozitati

Cum se imbogatesc sud coreenii din „fetish-uri” culinare – VIDEO

Publicat: 07 ian. 2014

Un trend bizar si-a facut loc in Coreea de Sud – „dinner porn„. Unii platesc pentru a-i vedea pe altii cum se imbuiba cu mancare.

Chiar exista un anumit gen de sud coreeni dispusi sa platesca bani frumosi pentru a urmari diverse persoane in timp ce acestea mananca. Pare ceva iesit din comun si atragator pentru unii daca privesc cum un oarecare infuleca cu pofta, scoate anumite sunete sau comenteaza pe baza preparatelor culinare pe care le are pe masa.

Se mananca mult. Unii dintre cei care au fost de acord sa se vanda clientilor de pe internet nu le pasa ca iau cateva kilograme in plus pentru acest „hobby”.

O tipa care se autointituleaza Diva nu are probleme de niciun fel daca mananca mult si nici nu regurgiteaza. Ea este live pe net timp de o ora, uneori si mai mult, timp in care mananca de sperie pe altii. Un meniu normal de-al ei a continut doua pizza medii, 30 de oua, cinci pachete de supa instant si carne de crab. Alta data a consumat 12 chiftele din carne de vita, 12 oua, trei portii de supa kimchi si salata.

Lunar, Diva da in jur de 3.000 de dolari pe mancare, dar si mai multi bani ii intra in cont. Castiga lunar de 30 de ori un salariu mediu in Coreea de Sud. Cei mai populari care au acest hobby pot face si 1.000 de dolari cu un asemenea videoclip.

In timp ce mananca protagonistii sunt uneori si in contact cu fanii, clientii care platesc pentru a-i urmari, raspund anumitor intrebari, au discutii pe diferite teme, etc, dar nimeni nu se opreste din mancat.

De ce a prins ideea nimeni nu stie. Unii spun ca sunt persoane care nu vor sa manance singure acasa, iar altii adora sa manance si sa vorbeasca.loading...

Adauga un comentariu