Cancan ultimă oră

Cum se înțelegea, de fapt, Emi Pian cu Florin Salam. Manelistul a făcut dezvăluiri emoționante

Publicat: 05 aug. 2020

S-a aflat cum se înțelegea, de fapt, Emi Pian cu Florin Salam! Celebrul manelist a făcut totul public. Astăzi, toți cei care au vrut să-și ia „rămas-bun” de la Emi Pian au venit în curtea casei sale. Acolo, membrii familiei liderului clanului Duduianu au organizat un priveghi cu fast, la care au fost invitatați lăutari și maneliști celebri, veniți să cânte în memoria lui Florin Mototolea.

La priveghi a luat parte și bunul său prieten Florin Salam, care este și acum șocat de moartea lui Emi Pian. Faimosul manelist a făcut și câteva declarații exlusive pentru „Antena Stars”, vorbind printre altele și despre modul în care se înțelegea el cu liderul clanului Duduianu.

Cum se înțelegea, de fapt, Emi Pian cu Florin Salam

Deși au existat mai multe zvonuri cum că între Florin Salam și Emi Pian au existat diverse neînțelegeri, faimosul cântăreț a făcut lumină în legătură cu acest subiect, spunând că nu a avut niciodată probleme cu familia Duduianu.

„Eu am spus, eu cu această familie, de la cumătrul Emi, Dumnezeu să-l odihnească, până la tot ce înseamnă familia Duduianu, eu nu am avut probleme cu ei. Eu cu oamenii ăștia mă cunosc de mic, le-am botezat copiii, îi respect, am mâncat cu ei la masă”, a spus Florin Salam pentru „Antena Stars”.

Celebrul manelist a făcut totul public

În continuare, Florin Salam a ținut să sublinieze faptul că între el și familia Duduianu există o relație bazată pe iubire și respect. Ba mai mult, manelistul a mărturisit faptul că acești oameni l-au protejat și l-au iubit.

„Eu cu oamenii ăștia mă respect și mă iubesc. Și să înțeleagă presa pentru totdeauana: oamenii ăștia nu mi-au făcut rău, oamenii ăștia m-au protejat și m-au iubit”, a mai adăugat artistul.

Liderul clanului Duduianu a murit

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Emi Pian a decedat la aproape 1 an de la eliberarea din închisoare

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Eliberarea lui a stârnit un val de bucurie printre interlopi. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Întreaga eliberare fusese transmisă LIVE pe Youtube.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus acesta. Citeşte întreaga ştire: Un membru al clanului Duduianu, așteptat cu artificii și manele la ieșirea din Penitenciarul Rahova

Pe 13 octombrie 2017, la 3 ani şi 8 luni pentru infracţiunea de şantaj, camăta şi influenţarea declaraţiilor.

Decizia de eliberare condiţionată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5.

„Intervalul cuprins intre data liberării condiţionate şi 16 ianuarie 2021 constituie termen de supraveghere. Atrage atenţia petentului condamnat asupra prev. art. 104 Cod penal, respectiv posibilitatea revocării liberării condiţionate, în cazul în care va mai comite noi infracţiuni,” se arată în minuta, potrivit portalului instanţelor.

Comentarii
Adauga un comentariu