Magazin

Cum se prepara corect catina cu miere, pentru efect maxim

Publicat: 01 oct. 2017
1

Catina este pe buna dreptate un remediu universal. Aceasta contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele, si de 2 ori mai multa decat celebrele fructe de Rosa canina.

Contine, de asemenea, vitamine si oligoelemente precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K, P, beta-caroten, celuloza, fosfor, potasiu, fier, calciu, magneziu.

Multumita proprietatilor sale antioxidante, catina se recomanda pentru intarirea sistemului imunitar (vindeca virozele respiratorii si gripa), sanatatea ochilor, prevenirea imbatranirii, reglarea sistemului endocrin, reglarea nivelului de lipide din sange si reducerea inflamatiilor.

Boabele de catina se recolteaza din luna august pana la sfarsitul lui octombrie, dar si in timpul iernii. Chiar si inghetate, boabele sunt perfect adecvate pentru utilizare. Pe timpul iernii, fructele se pastreaza foarte bine in miere de albine.

Citeste continuarea pe sanatate.bzi.ro





Adauga un comentariu