News Flash:

Cum se prepara hamburgerii cu carne de curcan

17 Iulie 2017
285 Vizualizari | 0 Comentarii
hamburger de curcan
Ingrediente:

300 g carne de curcan tocata
1 ceapa mica tocata marunt
1 lingurita de pesmet
o lingura de mustar clasic
1 catel mic de usturoi
sare
piper
1 lingura ulei de masline
2 chifle
ketchup
4 frunze de salata verde
4 rondele de ceapa rosie
4 felii de rosie

Mod de preparare:

Pune carnea tocata intr-un vas, adauga ceapa, usturoiul zdrobit, pesmetul, mustarul, sare si piper dupa gust.
Framanta carnea cateva minute, pana cand se leaga foarte bine. Formeaza hamburgeri potrivit de mari si preseaza-i cu degetelele in centru. In acest fel, nu se vor umfla in timpul frigerii.
Unge gratarul cu ulei si pune-l la incalzit la foc mare. Cand este foarte fierbinte, pune cei doi hamburgeri si frige-i cate 6-7 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Scoate-i pe o farfurie si lasa-i putin sa se raceasca.
Taie chiflele pe orizontala, in doua bucati egale. Unge cu ketchup una dintre jumatati, adauga cate 2 frunze de salata pe fiecare, hamburgerul, 2 rondele de ceapa si 2 felii de rosie. Asaza cealalta jumatate de chifla peste rosii.

Sfat: Poti inlocui carnea de curcan cu cea de pui. Savureaza hamburgerul cald. O sa-ti placa sigur, e super bun!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi ketchup
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028603 (s)