Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Ce este mai plăcut în zilele caniculare decât savurarea unei cafele reci? Iată o reţetă simplu de preparat şi foarte gustoasă. Poţi servi această băutură când ai musafiri şi cu siguranţă îi vei surprinde în mod plăcut.
Adaugă cafeaua la frigider timp de minim 30 de minute. În laptele fierbinte adauga zahărul şi vanilia şi amesteca bine până când tot zahărul se dizolvă. Adaugă compoziţia la frigider până se răceşte complet.
Într-un vas încăpător amesteca gheaţă, cafeaua şi laptele cu zahăr şi vanilie. Împarte apoi compoziţia obţinută în pahare şi adăugă frişcă deasupra. Poţi servi cafeaua obţinută cu topping de ciocolată, caramel sau orice alt topping doreşti.