Stiri Turism

Cum se promoveaza Tarom pe Facebook: “Te-ai gandit vreodata cum arata avionul care te duce in vacanta, dincolo de cabina in care calatoresti?”

Publicat: 27 ian. 2012

Pe 10 februarie compania de stat aeriana va organiza o „calatorie in culisele Tarom” pentru pasagerii interesati sa vada hangarele si sa afle prin ce etape de verificare tehnica trec avioanele inainte de zbor, arata un mesaj postat pe pagina de Facebook a companiei aeriene.

„Te-ai gandit vreodata cum arata avionul care te duce in vacanta, dincolo de cabina in care calatoresti? Cine este cu adevarat cel care te conduce spre destinatia la care ai visat? Cum facem ca fiecare zbor sa fie intotdeauana atat de sigur cat si de placut? Daca vrei sa vezi cu ochii taI cum arata lumea din spatele zborului, intre 23 si 6 februarie scrie la noi pe wall mesajul „Vreau sa calatoresc in culisele Tarom (…)”

Selectia participantilor se face exclusiv pe pagina de Facebook a companiei aeriene. Compania va forma un grup de 20 de participanti, fanii paginii Tarom pe Facebook, care lasa un like pana pe 6 februarie si un comentariu „Vreau sa calatoresc in culisele Tarom”. Cei care doresc sa participe la acest eveniment trebuie sa atraga cat mai multe voturi si sa raspunda la o intrebare din cele care vor fi publicate pe pagina de pe facebook a companiei.

Compania aeriana de stat Tarom a transportat 2,1 milioane de pasa­geri in 2010, estimand pentru anul trecut o crestere la 2,4 milioane de pasageri, dupa ce a lansat mai multe promotii la biletele de avion.loading...

Adauga un comentariu