Cancan

Cum se protejează Maria Ciobanu de CoVid-19. Și Marina Voica are o metodă inedită

Publicat: 04 sept. 2020
Cum se protejează Maria Ciobanu de CoVid-19
Maria Ciobanu și Marina Voica sunt foarte prevăzătoare în legătură cu temutul virus

Cum se protejează Maria Ciobanu de CoVid-19. Ciocârlia muzicii populare românești a luat măsuri drastice ca să nu se infecteze cu temutul virus. Joi, Maria Ciobanu a împlinit 83 de ani și și-a dorit să își sărbătorează ziua de naștere în România. Din păcate, a decis să anuleze zborul din Florida din cauza crizei epidemiologice care a luat amploare în țara noastră.

Cum se protejează Maria Ciobanu de CoVid-19

Diagnosticată cu diabet și având și probleme cardiace, Maria Ciobanu a decis să nu mai vină în țară. Aici, aceasta urma să își organizeze ziua de naștere, așa cum a făcut de multe ori. Astfel, ea a avitat aglomerația și aeroporturile. Talentata cântăreață de muzică populară este stabilită în Florida de 15 ani. Iar autoritățile de acolo înregistrează zilnic peste 2.400 de cazuri de coronavirus. De altfel, Statele Unite ale Americii sunt îngenuncheate din cauza pandemiei. Potrivit celor mai noi informații, pe pământul american există 6.335.244 de oameni diagnosticați pozitiv. Dintre aceștia, 191.058 au fost răpuși de boala rară.

În plus, ambasadorii americani i-au sfătuit pe cetăţeni să evite călătoriile în România. Și aceasta deoarece cazurile de CoVid-19 au ajuns zilnic la peste 1.300. Acum, Maria Ciobanu nu iese din curtea vilei din Florida. Ea locuiește aici împreună cu soţul ei, Mircea Câmpeanu. Vedeta este ajutată de familia fetei sale, Camelia Filip, din Los Angeles.

Și Marina Voica se protejează de temutul virus

Marina Voica a povestit cum arată lupta ei împotriva temutului SARS-CoV-2. Cântăreața și-a serbat ziua de naștere în urmă cu două zile. Ea a dezvăluit într-un interviu ce plan are ca să treacă cu bine peste pandemie. Ea este stabilită de peste 15 ani la Breaza.

„De o viaţă întreagă mi-e frică de gripele astea. Ştiu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu. El m-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru. Astfel pot să opresc microbii. Aşa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutații mari anul viitor sau cine ştie când”, a declarat Marina Voica.

Însă artista de 84 ani a mai dezvăluit că în localitatea în care trăiește nu există niciun caz de coronavirus. Ținând cont de metoda Marinei Voica și de felul cum se protejează Maria Ciobanu de CoVid-19, putem învăța multe. În primul rând că prevenirea este cea mai importantă.
Adauga un comentariu