Cancan ultimă oră

Cum se simte, de fapt, Alexandru Arșinel. Actorul a slăbit mult și este vizibil schimbat

Publicat: 20 oct. 2021

Alexandru Arșinel a trecut printr-o perioadă grea, marcată de probleme de sănătate care l-au slăbit fizic și care l-au tot trimis la medic. Și-a dorit atât de mult să-și reia activitatea la teatru, mai ales că a fost o perioadă în care instituțiile de cultură și nu numai au fost închise, dar norocul nu a ținut cu marele artist. Arșinel este așteptat pe scenă pentru a relua piesa Niște senzații, de a cărei regie s-a ocupat.

Cum se simte Alexandru Arșinel după mai multe internări în spital
Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București a declarat pentru Fanatik că actorul nu este în cea mai bună formă, că a tot fost internat la spital și probabil că nu se va întoarce prea curând pe scenă, deși este așteptat de toată lumea.

A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate, o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună, a declarat Vasile Muraru pentru Fanatik.

Pe 30 octombrie are loc un eveniment intitulat Galele Savoy unde marele actor va fi prezent. Vor fi serbate vedetele teatrului, care încă activează, și vor fi comemorați marii actori ai țării care au plecat dintre noi. Alexandru Arșinel este unul dintre cei care și-au anunțat prezența la Galele Savoy.

Cea mai recentă apariție tv a marelui actor Alexandru Arșinel
Cea mai recentă apariție a actorului la o emisiune tv a fost pe TVR 2, la Rețeaua de idoli, cu Irina Păcurariu.

Marele actor a vorbit despre viața sa, despre cariera artistică, despre regretata Stela Popescu, cu care a făcut pe scenă o echipă de mare succes. Alexandru Arșinel are acum 82 de ani și spune, cu resemnare, că este cu bune și cu rele.

Sunt Arșinel, cu bunele și cu relele mele… Mai mult de atât nu mai pot să dau, nu mai am timp!, a declarat marele actor.

Vizibil slăbit din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultimii ani, actorul a spus că destinul lui a fost să treacă prin multe, să fie la dispoziția oamenilor și la tot ceea ce vor ei să gândească despre el.

Este nostalgic după cuplul Stela și Arșinel, dar tot ce mai poate acum este să rememoreze sau să revadă momentele de aur cu regretata sa colegă și prietenă.

 

Comentarii
 • Urla rinichiul ala din el, se vaicareste ca o baba sa rabde ca un bărbat ceea ce în cazul lui NU ESTE, rușine, după ce toată viata a stat în puf acum vrea sa fie totul la picioarele lui, DEMNITATE bai…

 • Săracul Arșinel!cu pensia și alocația de ,,revoluționar”nu se putea descurca cu banii!!!!!
  Oare va ajunge la anii lui Beligan?

 • Citesc comentariile de mai sus si sunt socat,intreb acum asa ..dupa atatea ani in care multi dintre actori nostri ne-au facut sa radem,,ne-au facut serile frumoase s.a.m.d ,oare vorbele voastre atata respect au?voi ati fost si sunteti saraci educati si va inteleg sincer ,ca atata aveti si puteti.George R,V Vasile,Anonimul ..Anonimul saracul atata cultura are ca nici numele nu stie sa-l mai scrie..

 • Multă sănătate și putere să treceți peste toate problemele! Ne-ați făcut viața frumoasă, încă din copilărie! Celor care vorbiți de rău,o persoană aflată la necaz să vă fie rușine! Mai priviți și către D-zeu care ne învață să fim altfel cu aproapele nostru.

 • Trebuie sa fie intotdeauna si un procent de idioți(anonimul, veliant vasile) care preferă să mănânce căcat despre altii, in locul mâncării de calitate, care e in mai toate magazinele. 🙂

 • Tare mi se rupe de gunoiul asta, la fel si de diaconu, si de multe alte vedete romanesti. Imi este dor de Puiu Calinescu, de Stefan Iordache, Amza, si multi altii care nu s-au bagat niciodata in fata si nici nu au avut cate 3-4 case.

 • Ipocrizie maximă a celor care aruncă cu noroi în toată lumea, fără sa știe măcar dece o fac. Doar așa să se afle în treaba.

 • Ipocrizie maximă a celor care aruncă cu noroi în toată lumea, fără sa știe măcar dece o fac. Doar așa să se afle în treaba.

 • Arsinel nu merita sa fie ajutat, din cauda acelui rinichi care era pentru fetita ce trebuia salvata, nu pentru acest ” actor”! Nesimtire!

 • Stimate d_le Arsinel sa va dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sanatate, sa ne mai bucurati cu umorul, ati fost un cuplu cu dna Stela, de neuitat, nemaipomeniti. Adevarul este ca am avut actori de valoare, si cei care numai sunt in viata Dumnezeu sai ierte,… RESPECT, RESPECT, ❤️❤️❤️

 • Dumnezeu sa va dea sănătate, domnule Arsinel! Dumnezeu sa va ajute.Meritati din plin sa va fie bine la bătrânețe. Viata este unică. Tot respectul pentru cariera dvs. ! Multă sănătate!

 • Din păcate destul de mediocru in tot ce a făcut …Nu mă bucură stătea omului,dar trebuie să știi când trebuie sa te retragi cu onoare…Să te vrea publicul nu sa te agăți cu aroganță și rapacitate de tot…Și să jicnească la rândui destul de grobian oamenii.Inca mai avem valori adevărate care nu ocupa atâta spatiu in media….

 • Este posibil sa deranjez atat pe cei care-l critica pe Arsinel cat si pe cei care- lauda.
  Parerea mea este ca si unii si ceilalti au dreptate in felul lor.

 • „Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel…”
  Titlu din asta sa puneti doar la articole unde „eroul” a murit, pana traieste cineva, viata NU este trista!!! El este un om batran desfigurat si de multi nesuferit, cine va plange dupa el, nici macar trist nu va fi nimeni din cei care au auzit de el, ca tineretul nu-l recunoaste de NIMIC. Nici eu.

 • Ce lume trăim o lume rea, Arsinel o fost și va rămâne un geniu al actorilor. Dumnezeu să_i dea multă sănătate să auzim de bine!!

 • Înainte să postați un comentariu , verificați „ce” ați scris și „cum” ați scris, pentrucă sunteți de tot râsul cu limba română , nu mai vorbesc de felul cum gândiți. Vă compătimesc.

 • Dl. Arsinel,
  Il rog pe Dumnezeu sa te ierte pentru doua chestii de care stiu eu: aia cu primirea rinichiului prin anumite mijloace si aia cu refuzul de a-l angaja pe Jean Paller cand avea nevoie . De alte chestii pe care le stii ca le-ai facut, treaba ta sa te rogi pentru iertare din partea celor afectati ! Nu am alte cuvinte.

 • Dl Gelu ai dreptate. Eu nu vreau sa judec pe nimeni. Dar din comentariile unora care habar nu au cu ce se mănâncă teatrul lasă de dorit. Cat despre modul de exprimare limba romana este la bidegă. Păcat. Ce oameni suntem?
  Nici eu pot sa spun ca Arsinel ma făcut asa de iubitor de felul lui scenic,talent….dar nu pot sa judec.
  Suntem rai. De aceea suntem unde suntem.
  Sa ne dea Dumnezeu înțelepciune,iubire și respect.

 • Dl Gelu ai dreptate. Eu nu vreau sa judec pe nimeni. Dar din comentariile unora care habar nu au cu ce se mănâncă teatrul lasă de dorit. Cat despre modul de exprimare limba romana este la bidegă. Păcat. Ce oameni suntem?
  Nici eu pot sa spun ca Arsinel ma făcut asa de iubitor de felul lui scenic,talent….dar nu pot sa judec.
  Suntem rai. De aceea suntem unde suntem.
  Sa ne dea Dumnezeu înțelepciune,iubire și respect.

 • Titlu de toată jena: Veste tristă .. ….. 😡😡😡
  Păi asta îi veste tristă??? mă gândeam că a murit arșinel!! Nu mă bucur de necazul lui dar mi se pare un actor/persoană fără pic de scrupule!! Că persoană publică ar fi trebuit să respecte randul la chestia cu rinichiul!
  A murit o fată tânără tot atunci din cauza nu i s-a aprobat transplantul! 🥲🥲🥲🥲
  PS: așa șcrie în mass media!!

 • Vai de capul nostru stăm prost rău tare cu gramatica unde doamne iartă mă ați făcut română pe marginea drumului sau cu doamna de serviciu să vă de-a bunul Dumnezeu multă sănătate domnule Arsinele iar pentru care vă vrea rău să i se întoarcă înapoi

 • Dumnezeule mare, trăim într-o lume unde răutatea e pe PRIMUL LOC!!!!! Si ne mai miram de ce se întâmplă atâtea???Unde a dispărut bunătatea, românia?? bunul simt??Acuzăm și criticăm!Oare NOI suntem perfecți???

 • Sa ii dea Dumnezeu sanatate, tot timpul judecati oamenii, haideti sa fim mai buni in aceste zile cumplite, in care romanii nostri mor pe capete, sa ne rugam lui Dumnezeu pentru natia noastra care piere in fiecare zi, cate un sat intreg piere. Cu multa compasiune si mila pentru cei din spitale
  .

 • Domnul Alexandru Arsinel, sa va dea dumnezeu multa sanatate, sa va mai vedem inca multi ani pe scena teatrului.Nu ascultati la gurile rele, caci gura omului nu o astupa decit pamintul!.Sunteti un artist desavirsit care bucurati mii chiar milioane de oameni cind apareati pe micul ecran.De voce, ce sa mai spun, aveti o voce de care nu ma satur s o ascult.Oamenii care vorbesc urit despre dvs.nu sunt decut niste oameni frustrati de maretia dvs.Ce ar face aceste persoane , daca ar fi in locul dvs.????????
  ?????????????

 • Un om de nimic după faza cu rinichiul, ce sa zic, maaaare vedetă…dacă asta e vedetă, Amza, Petruț, Jean, Puiu, Iordache, Moraru, Dinica…ce au fost

 • – rinichi peste rand,pensie,indemnizatie director,indemnizatie actor,pensie revolutionar ,contracte ,altele, este bine sa te retragi onorabil…..

 • Tuturor celor care ati scris aici si celor care veti mai scrie:
  Va doresc din tot sufletul si ma voi ruga cat voi mai putea, sa va dea Dumnezeu in viata dvs, tot ceea ce i-ati dorit domniile voastre Maestrului Arsinel.
  N-a fost un sfant, dar ce drept aveti sa-l rastigniti?
  Aaa da, a spus cineva – atat putem… De aceea suntem unde suntem…

 • asta e blestemu aluia sau aleia care i ai furat rinichiu, blestemu, nu scapi de el ,ca tariceanu te ai bagat in fata , iai prostit pe oameni blestemele lor nu te vor ierta, nici pe tine arsinel nici pe tine tariceanu, rusine sa va fie, ati fost niste porci, in troaca va este locul nu cu oameni.

 • blestemu oamenilor, a celor sau a celei care, iai furat rinichiul, te ai bagat in fata ca tariceanu, lumea v a vazut si v a blestematsau a aflat, ca asa oameni fura randul, asta e gest porcesc, in troaca cu voi , porcilor.

 • Multă sănătate maestre. Am crescut în casa cu generația veche… Puiu Călinescu, Dem Rădulescu, Jean C-țin., Amza pelea.. Stima și respect

 • Sănătate marelui actor, iar celor ce lasă anunțurile să fie mai atenți la titlu, nu se potrivește deloc, o fac doar pentru curiozitatea oamenilor de a deschide link-ul

 • Sănătate marelui actor, iar celor ce lasă anunțurile să fie mai atenți la titlu, nu se potrivește deloc, o fac doar pentru curiozitatea oamenilor de a deschide link-ul

 • Îmi pare asa de rău ,pt.ca vad cata rautate poate sa fie în aceasta lume ,nustiu ce aveți cu bietul om d- ul Arsinel ,ce v a făcut nustiu de îl urâți atât de mult unii ,fiecare om trage de viata lui sa mai traiasca pe acest pământ ca în primul rand nu a cerut de la nimeni nimic ,e un actor bun care ne a bucurat inima atunci când a trebuit și nu aveai ce vedea la TV.Nutiu răutatea asta ce nseamna la unii dintre noi ,,oare kiar nu ne putem iubi semenii? V a cerut ceva sa faceți pt .el? De aia ne omoară Dumnezeu acum și ne da atatea pedepse ca nu ne iubim unii pe alții, asta ne cere ,iubitiva unii pe alții,nu batetiva unii pe alții și va omorati ,da? Și nu cred cei care îl urâți întra asa fel l- ați ajutat cu ceva s au v a obligat sa i vizionați spectacolele s au emisiunile ,nu cred.Asa ca măcar abtineti va,nu va mai exprimați răutatea voastră în scris , taceti măcar. Kiar asa în felul asta puteți sa l descrieți unii?E omul nostru din România, Romanul trebuie sa se iubească, și asa ne omoară strainii ne a invadat și ne a făcut pionii lor de șah, și ce facem? Le facem jocul și mai tare ,în loc sa sărim unii pt alții. ?O zi buna va doresc și iertați ma dar nu am putut sa ma abțin când an văzut felul in care denigrați un Roman ,e Roman nu e alta nație, și sa fim uniți.O zi buna.

 • Salutare tuturor! Îmi pare rău să aud asemenea vești triste…..
  Sănătate și viață lungă îi doresc domnului Arșinel!
  Cât despre acest site de rahat…. cu știrile și titlurile de rahat… mă de abonez și vă sfătuiesc pe toți să faceți la fel…. Nu suntem idioții lor….

 • Acest excroc a luptat la revolutie. Care revolutie ?Am citit comentariile unora din care reiese ca multa lume le-a placut chiciurile ,acest individ care se scalamaia ca vasilache la iarmaroc . Dupa ce a fost o nulitate a fost si un lingau A trait in ultima vreme pe rinichiul unui tanar care i-a intrerupt viata acest mascarici imputit . Vad destule comentarii la obiect cu gandurile unor persoane sanatoase

 • Hulpav și lacom de,arginti.Nesimtit cu treaba ca e revoluționar.Cu rinichiul îl înțeleg.De avea demnitate pleca la pensie de mult.Avea destui bani.Se agata cu nimicnicie de bani lunar în plus.

 • La timpul potrivit are cine să-l judece,,,,pe omul Arsinel.
  Pe actorul Arsinel îl „”simțim” în funcție de ceea ce ne place sau nu.
  Păcat că suntem agramați.
  Sănătate

 • Da’cu calu’ce-ați avut ? Oare de ce-l urâm de moarte pe aproapele nostru, iar când zace-n “cutie” îl pupăm cu lacrimi în ochi ? V. Socaciu a fost pe listă, pentru cei DOI rinichi ? Dușmanilor lui A.A. le doresc să n-ajungă la vârsta lui!!!

 • Faci sau iei parte la o revoluție din convingere nu pentru bani, Acest lucru i-l dezonoreaza, treaba cu rinichiul, în orișice tara civilizata cu oameni educați, nu s-ar fi intamplat. Asta o știe bine și trebuia sa se fi așteptat ca lumea reacționează!

 • Baia.ro alta stire nu aveti?! De o luna de zile numai stirea asta o vad zilnic „despre starea de sanatate a actorului Arsinel !Gasiti alte stiri mai utile, deja mie mi se face lehamite cand o vad stirea !🤮🙉

 • Te așteaptă Stela flamandule. Unde ii acum farmacia inimii sa te salveze ? Vezi sa nu duci și rinichiul!!!! S-au folosit aia de voi ca de ultimii cerșetori …. clienți catena, electorat PSD , nevaccinați , lisptiti de cultura… Ce credeți ? Exista o legatura?

 • Ce nu se spune aici este motivul pentru care se simte rau dl. Arsinel: Totul a fost bine pana cand s-a vacsinat! Dupa care, brusc, a inceput sa se simta tot mai rau si nu reusesc, saracii doctori, sa-i puna un diagnostic maestrului.
  Cu rinichiul i-a iesit, acum cu vacsinul( se pare ca iarasi la prioritati) si-a cam luat-o!
  Sanatate, maestre si la cat mai putine cacsinuri, ca de acolo ti se trage, n- o mai da cotita!

 • Nu este vinovat pseudo actorul behăiit, pentru că nu a respectat rândul la transplant, vinovat este doctorul șpagagiu. Alții comentează(vai ce lume rea!!!) Dar actorul ,,behăială” nu a fost rău când a ucis speranțele celui care era îndreptătit să primească rinichiul că îi venise rândul?

 • Dumnezeu se scrie intotdeauna cu litera mare…si nu spui niciodata doamne cu d mic cand te referi la El. Unii ii critica pe ceilalti pt gramatica si ei înșiși gafează la limba română. Scriem ‘sa dea Domnul’ nu cum scriu unii” sa de-a domnul”..te doare capul cand citești…iar apropo de critici nimeni nu e fara pacat. Toti raspundem in fata lui Dumnezeu…nu suntem in masura sa judecam alte persoane. Sa fii bun e lucru mare, sa fii domn e o intamplare din pacate.

 • Vai de capu nostru cata prostime stie sa scrie pe site-uri de acest gen. Multi crestini ipocriti, multa lume care apreciaza opera unui artist mediocru. A fost bagat pe gat cum au fost alti actori din acea vreme si acum nu avem minte cat sa ne dam seama cat de spalati p creier am fost. Pentru cei care spun sa fie judecat de Dumnezeu … eu zic ca gresesc atunci cei care lasa aceasta rubrica de comentarii. Daca asteptati judecata divina atunci sa desfiintam politia si sistemul juridic.
  Unii cred ca au cap doar sa nu ii ploua in gat. 😐

 • Dacă era rinichiul copilului vostrul după ce a stat o grămadă de timp sa aștepte o șansă că asta nu mai vorbești gunoaielor.Sclavi o să rămâneți toată viața.

 • Desi nu sunt de acord cu comentariile celor care ii doresc moartea acestui om, vreau sa spun ca, din cauza faptului ca el e „cineva”, ca a avut relatii, influenta, o fetita a murit, de ce? Pentru ca ea trebuia sa primeasca acel rinichi, dar cum el e Arsinel, l-au bagat in fata. Daca ar fi sa aleg intre un om la 70 de ani si un copil, care sa primeasca un transplant salvator, poti fi si preafericitul nu stiu care, absolut oricine, aleg sa salvez copilul.

Adauga un comentariu