Cancan ultimă oră

Cum se simte Nicole Cherry. Ce probleme are în timpul sarcinii

Publicat: 20 iun. 2021
Nicole Cherry
Nicole Cherry are deja probleme specifice sarcinii

Nicole Cherry trece printr-o perioadă extrem de frumoasă și specială de când a aflat că va deveni mamă. A intrat deja în al doilea trimestru de sarcină și trece prin tot felul de stări de când poartă un copil în pântece.

Tânăra viitoare mămică a explicat cum se simte exact, dar și ce probleme a întâmpinat până acum.

Nicole Cherry nu are deloc chef de nimic

Nicole Cherry are deja probleme specifice sarcinii, dar nu se poate plânge prea tare, pentru că nu este vorba de nimic grav. În urmă cu ceva timp se plângea de faptul că are mai mereu vise ciudate, pe care nu și le poate explica, dar a pus totul pe seama sarcinii și pe faptul că se gândește la prea multe lucruri în această perioadă.

De curând, ea a precizat că nu mai este la fel de activă ca înainte. Ar vrea să stea toată ziua și parcă nu are chef de absolut nimic de câteva zile. Nicole s-a gândit că ar putea fi din cauza vremii mohorâte de care tot avem parte, dar câțiva fani i-ar fi spus că este ceva specific sarcinii să se simtă obosită și lipsită de vlagă. Nu simte neapărăt că îi este somn, dar nu se poate ridica din pat și să facă ce trebuie.

„M-am trezit la 09:30 și nici măcar acum nu am reușit să mă pregătesc pentru ziua asta, să fac și eu ce trebuia să fac. Chiar nu pot astăzi. Vremea asta îmi dă viața peste cap, jur. Nu știu cum sunteți voi, cred că se trage și de la sarcină, dar și de la vremea asta. Am trecut în cel de-al doilea trimestru, vă spun pentru că am primit foarte multe întrebări. Mă rog, mi-ați spus că din cauza asta e starea de somnolență. Nu am o stare neapărat de somnolență, cât n-am chef să fac lucruri“, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului: „O să avem o cireșică!”

Nicole Cherry a anunțat că va aduce pe lume o fetiță. „O să avem o cireșică!”, a scris Nicole pe Instagram. Astfel, cei mai mulți internauți au ghicit că va avea o fetiță.

Nicole Cherry anunța recent că este însărcinată și, în același timp, le dedica un mesaj mesajul iubitului ei, Florin, dar și copilașului care va veni în curând pe lume.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry.

Iar comentariile venite de la fanii artistei nu s-au lăsat așteptate. ”Felicitări!”, ”Cât de frumos! Să trăiți aceeași fericire 100 de ani împreună!”, ”Vaiiiiii!!!!! Nu pot să cred!! Cât mă bucur pentru voi, Nico!!! Felicităăăări!”, ”Doamneeee!️ Felicitaaari! Să fiți sănătoși toți 3”, ”Pffffiiiiiiuuuuu! Cele mai mari felicitări”, ”Sunt leșinată efectiv!! Felicitări!!”, i-au scris admiratorii.

Cum l-a cunoscut Nicole Cherry pe Florin, iubitul ei

Nicole Cherry mărturisea cum s-a îndrăgostit de Florin, dar și faptul că i-a plăcut să o facă pe inabordabila.

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry la începutul relației.

Adauga un comentariu