Mozaic muzical

Cum si-a luat adio de la viata Madalina Manole

Publicat: 11 iul. 2019
3

O veste cumplita a venit pe 14 iulie 2010. Fata cu parul de foc, Madalina Manole s-a sinucis! Toti fanii ei si parintii au ramas inmarmuriti de durere. Nu au inteles gestul facut in ziua cand indragita cantareata implinea 43 de ani. Biletul ei de adio este cutremurator.

Madalina Manole s-a sinucis acum noua ani, pe 14 iulie 2010. A decis sa-si puna capat zilelor intr-un mod extrem de violent si inexplicabil. Disparitia vedetei a fost un adevarat soc atat pentru opinia publica din Romania, dar si pentru familie, ecourile mortii continuand sa se auda si astazi. 

Indragita cantareata a fost gasita fara suflare in locuinta ei de pe strada Grivitei din Otopeni. Oamenii legii au stabilit ca Madalina s-a sinucis inghitind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan).

Biletul de adio al Madalinei Manole

Iata biletului de adio pe care fata cu parul de foc l-a scris cu cateva minute inainte sa isi ia viata!

”Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie! Cum sa inchei randurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita, va implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli), si… pentru Mihaita, Marian, Mihaela.”

Adauga un comentariu