Cancan ultimă oră

Cum și-a luat „rămas bun“ Inna de la Vama Veche

Publicat: 12 iul. 2020
ALT=

Celelbra cântăreață Inna și-a luat rămas bun de la stațiunea Vama Veche într-un mod inedit. După ce a petrecut câteva zile toride, cântăreața a scos, ștrengărește, limba! Artista, aflată la volanul mașinii sale, a deschis geamul și a făcut gestul!

Inna și-a pregătit, din timp, ieșirile. Dacă pandemia de coronavirus a ținut-o în casă, ea s-a răzbunat cu vârf și îndesat, când a dat o largă tură de litoral. A bifat exclusivista stațiune Mamaia, după care în Vama Veche s-a oprit, unde a făcut spectacol la plajă. Nu a cântat, doar și-a etalat trupul perfect.

A început ”marșul” la munte, la Brașov, apoi a coborât către litoral. Acasă la ea, de fapt. Nu s-a retras la Constanța, ci s-a întins pe nisipul fin de la Mamaia. A revenit în București, dar dorul de ducă nu i-a dat pace. Așa că Vama Veche a fost următoarea stațiune pe care a ”călcat-o”. Și-a luat costumul de baie alb, care a atras pe plajă absolut toate privirile. Unde mai pui că e și celebră!

Câteva zile de vis, la soare, pe șezlong, a petrecut cântăreața, timp în care nu a ratat imortalizările, spre deliciul fanilor ei de pe pagina de socializare. Cum munca e mai presus de toate, Inna și-a strâns bagajele și a părăsit Vama Veche. Cu promisiunea sigură că va reveni atunci când timpul îi va permite.

La plecare, aflată la volanul mașinii sale, cântăreața a coborât geamul, a scos capul și apoi… limba! Ștrengărească mișcare și de efect.

Adauga un comentariu