Cancan ultimă oră

Cum și-a pedepsit Florin Muntean Jr. soția după ce a prins-o la hotel cu Ciprian Marica

Publicat: 30 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Episodul amoros dintre Ciprian Marica și Ana Muntean nu o să fie dat uitării prea curând. Cei doi au fost prinși într-un hotel din Cluj chiar de către soțul Anei, Florin Muntean, care a filmat întreaga scenă a întâlnirii cu amantul soției sale, dar și cu aceasta. Și, dacă despre Ciprian Marica se spune că și-a cam „tradus” toate iubitele, se pare că nici Ana Muntean nu este ușă de biserică.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, episodul cu Ciprian Marica nu i-a ajuns roșcatei, așa că a călcat strâmb din nou. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ana mărturisea că soțul i-a cumpărat un nou telefon și îi și mulțumea, în direct.

Ceea ce aceasta nu bănuia era faptul că telefonul cumpărat de Florin Muntean avea toate conturile de back-up sincronizate cu ale lui. De ce a făcut Florin Muntean un asemenea gest? E simplu. Acesta o bănuia pe Ana din nou de infidelitate, ceea ce s-a și adeverit, în urma lucrurilor pe care acesta le-a găsit în telefonul ei.

Pentru a o pedepsi, Florin Muntean a dat presei filmulețul cu pricina cu ea și Ciprian Marica, iar ce a urmat de aici deja știe toată lumea. Mai mult, se pare că atât Ciprian Marica și Florin Muntean, cât și Ana Muntean și Ioana Marcu, iubita fostului fotbalist, erau foarte buni prieteni.

Adauga un comentariu