Magazin

Cum si-a pregatit Laura Cosoi iubitul, inainte de a-l scoate in lume – FOTO

Publicat: 27 mart. 2013

Dupa sase luni de relatie, Laura Cosoi a decis ca este momentul sa-si scoata iubitul in lume. Actrita si tanarul afacerist Cosmin Curticapean s-au pregatit intens o zi intreaga pentru a putea fi stralucitori pe covorul rosu.

Luni seara a avut loc primul eveniment monden din viata de cuplu a Laurei Cosoi (31 de ani) si a lui Cosmin Curticapean (36 de ani).

„A fost un eveniment absolut deosebit. Nu puteam sa merg neinsotita, iar Cosmin era cel care trebuia sa-mi stea alaturi”, a motivat Laura decizia de a-l prezenta lumii mondene pe Cosmin. Aceasta a povestit ca partenerul sau a avut emotii cu aceasta ocazie, insa ca a depasit situatia cu bine, scrie click.ro.

„S-a simtit putin ciudat, cu toate camerele alea pe el. A fost usor stanjenit, e firesc. Insa a fost bine pana la urma”, a mai spus Laura, pentru Click! „Probabil ca ar fi trebuit sa-i spun cateva lucruri, insa nu mi-am dat seama la timp. Din fericire, s-a descurcat de minune fara sfaturi”, a completat vedeta.

Laura si Cosmin s-au pregatit din timp pentru primul lor eveniment public. Cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii Click!, in cursul zilei de luni, in timp ce-si ridicau tinutele de gala. Laura a marturisit ca alegerea costumului a facut-o Cosmin.

„Fiecare s-a preocupat de tinuta sa. Eu mi-am ales rochia si el costumul. Nu m-am implicat prea mult, doar l-am sfatuit putin. El l-a ales singur. Un smocking e clasic, nu am avut ce sfaturi sa-i dau. Rochia mea este de la Stephan Pelger. Costumul lui Cosmin este de la un brand, sincer nu stiu cum se numeste. Il comandase deja, iar noi am mers impreuna doar sa-l ridicam”, a povestit actrita.

Seara petrecuta la Opera Romana, unde s-au acordat premiile Gopo, a fost una reusita pentru cei doi, atat Laura cat si Cosmin primind foarte multe laude cu privire la relatia lor. Faptul ca le sta bine impreuna a fost remarcat de toata lumea. „Partenerul de viata nu este un accesoriu. Eu imi traiesc relatia cu Cosmin asa cum credem noi de cuviinta, firesc si natural. Ma bucur insa ca lumea ne place impreuna”, a mai declarat Laura.

Adauga un comentariu